7th Sector

Noskov Sergey, Sometimes You

2020-02-05PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

PlattformPusselÄventyrIndie

Ljummen
6.7
Baserat på 4 svenska recensioner

7th Sector Recensioner

PSbloggen
fredrik johansson
8 / 10

När eftertexterna till 7th Sector dyker upp blir jag väldigt förvånad. Det här stämningsfulla, pusselbaserade äventyret som fått mig att klia mig i huvudet och samtidigt häpna över att det skapades…

Läs hela recensionen
Player 1
andrea söderberg
7 / 10

7th Sector är det perfekta spelet att krypa upp med i soffan en regnig och mörk kväll. Om inget annat för att kunna se alla detaljer i spelet. Det här är ett av de mörkaste spelen jag spelat sen jag vet inte när och det är faktiskt en bra sak. Det är mörkt, det är hotfullt, det är gåtfullt och det är lite deppigt. Det är också ett ruggigt bra indielir från Sergei Noskov och spelförlaget ”Sometimes You”. Det satte verkligen myror i skallen på mig. Det var inte alltid en angenäm upplevelse men den var åtminstone alltid intressant.

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
5 / 10

Stämningsfullt och snyggt men en känsla av deja-vu infinner sig.

Läs hela recensionen
Nördliv
martin "fyghar" johansson

Det finns ett intressant story koncept här, men pusslen är ibland lite för långsökta för att jag ska känna någon längre spelglädje. Det är möjligt att de som är bättre på pusselspel än mig skulle gilla att lösa de olika pusslen och hitta alla de olika avsluten för spelet, men jag tillhör tyvärr inte den gruppen.

Läs hela recensionen

7th Sector Trailers

7th Sector Skärmbilder