Age of Wonders: Planetfall

Triumph Studios, Paradox Interactive

2019-08-06PC (Microsoft Windows), Mac, PlayStation 4, Xbox One

StrategiTurordningsbaserad strategiTaktisk

Het
7.7
Baserat på 4 svenska recensioner

Age of Wonders: Planetfall Recensioner

FZ
joakim kilman
4 / 5

Mindre drakeld, mer laser. Age of Wonders: Planetfall tar sina fantasyrötter ut i världsrymden.

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy
4 / 5

När Age of Wonders släpptes i slutet av 90-talet fängslades jag av de strategiska ingredienserna, fastnade för den fantasybeklädda inramningen och njöt av atmosfären. Nu, 20 år senare, återvänder j…

Läs hela recensionen
Player 1
david petersson
7 / 10

Age of Wonders är en serie som tog sin början redan innan millenniumskiftet och är välkänt inom den turbaserade  strategispelsvärlden. Tyvärr hamnar spelen ofta i skuggan av den i många hänseende ganska snarlika Civilization-serien. Detta är lite synd då Age of Wonders-spelen i mina ögon är långt roligare att spela om du precis som jag sätter stort värde på kvalitativa stridssystem med stort djup, utan att för den skullen ge avkall på den stadsbyggande aspekten av genren.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Age of Wonders: Planetfall ger dig som diggar turbaserade spel ett smörgåsbord av raser, spelsätt och banor. Visst är det inte tillräckligt polerat och kan bli lite väl förenklat ibland – men det går inte att förneka att spelets rena och skära underhållningsfaktor är hög och kommer tjäna spelare väl. På grund av dess nischade spelgenre och förenklade natur så var jag i valet och kvalet att ge en utmärkelse – men efter lång övervägning så går det inte att förneka att spelet, för sitt pris, ändå är ett bra köp!

Läs hela recensionen

Age of Wonders: Planetfall Trailers

Age of Wonders: Planetfall Skärmbilder