As Dusk Falls

INTERIOR/NIGHT, Xbox Game Studios

2022-07-19PC (Microsoft Windows), Xbox One, Xbox Series X|S

Äventyr

Ljummen
6.6
Baserat på 5 svenska recensioner

As Dusk Falls Recensioner

Player 1
douglas lindberg
8 / 10

Om ditt liv står på spel, vad är du beredd att göra då? Är du beredd att offra dig själv? Din framtid? Eller till och med din familj? Beslutet är inte självklart och kom ihåg att hur du än gör, så kommer du göra fel. Vi ses vid ruinens brant. Var så säker på det.

Läs hela recensionen
Spel Hubben
6.5 / 10

As Dusk Falls är inte utan meriter, men dess pris är kanske lite för brant för vad det är.

Läs hela recensionen
Gamereactor
jonas mäki
6 / 10

Efter att ha tagits som gisslan på ett dammigt motell någonstans i Arizona, har vi fått uppleva en berättelse olika alla andra vi någonsin spelat...

Läs hela recensionen
Aftonbladet
3 / 5

Ju mer jag försöker agera rationellt och med min magkänsla i ”As dusk falls”, desto mer dras jag in ett levande helvete.

Läs hela recensionen
Nördliv
sixten ekstrand

As Dusk Falls är en intressant hybrid mellan visual novel och story-drivet spel som gör många nya saker, vissa bra och vissa mindre bra. En intressant, om något konstig artstyle i kombination med en väldigt engagerande story och väldigt bra skådespeleri skapar en upplevelse som är svår att beskriva rättvist. Det är definitivt inte för alla, men om du har Game Pass eller är ett stort fan av interaktiva berättelser finns det ingen anledning att inte ge det lite uppmärksamhet.

Läs hela recensionen

As Dusk Falls Trailers

As Dusk Falls Skärmbilder