Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft Montreal

2020-11-10PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

Äventyr

Glödhet
8.1
Baserat på 12 svenska recensioner

Assassin's Creed Valhalla Recensioner

PSbloggen
jesper pettersson
9 / 10

Assassin’s Creed-serien har blivit en riktig långkörare som den här veckan går in på sin tredje konsolgeneration förutom sidospår på PlayStation Vita och mobiltelefoner. Första spelet kom red…

Läs hela recensionen
Senses
cenny bjurvén
FZ
joakim bennet
4 / 5

Ubisofts senaste både lyckas och misslyckas med att flörta med såväl The Witcher 3 som Red Dead Redemption. Jocke Bennet invaderar de brittiska öarna, och vilken vacker smältedegel han finner.

Läs hela recensionen
Spelkväll
4 / 5

Årets mest överraskande spel! Ett enkelt men otroligt mysigt RPG som alla bör spela.

Läs hela recensionen
Player 1
andrea söderberg
8 / 10

Fastän natten är sen och borde vara mörk, så böljar norrskenet ovanför och lyser upp snön. När du smyger genom snön ser du tydligt spåren av varg. Klädd i mörkt ylle och päls gör dina stövlar ett svagt knarrande ljud där du går. Du drar upp huvan mot kölden men din andedräkt bildar små moln av ånga när du andas. När du till slut ser besten övergår ditt smygande hukande till ett halv knästående. Du tar försiktigt fram din båge och siktar lugnt mot hjärtat och släpper långsamt ut pilen samtidigt som din andedräkt än en gång lämnar din mun, som spöket av den varg du nyss tagit livet av.

Läs hela recensionen
GameElite
mats ernofsson
8 / 10

Ubisofts långa spelserie Assassin’s Creed tar sig till England där vikingarna härjar för fullt.

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
8 / 10

Ubisoft visar verkligen att dom kan leverera bara dom vill med Assassin's Creed Valhalla, nu hoppas vi att dom fortsätter i samma spår med sina andra spel också.

Läs hela recensionen
Varvat
jonas hernstig
8 / 10

Här kommer det en viking och ingen liten plutt! I det senaste lönnmördaräventyret tar vi båten över haven upp till kalla Norden. I rollen som vikingakrigaren Eivor drar vi på rövarstråt till ett helt nytt land. Men frågan är hur lyckad den resan egentligen är?

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Assassin's Creed Valhalla kommer in som en varm sommarvind så här på hösten och skänker värme till våra ömma spelleder. Visst är det inte perfekt och med all säkerhet överväldigande stort för många, men det går inte neka hur mycket spelglädje och speltid man får här. Detta når precis över linjen för ”bra köp”.

Läs hela recensionen
Gamereactor
8 / 10

Adam vallfärdar från fornnorden för att spöa kristna och plundra engelsmän i Ubisofts 127:e del i Assassin's Creed-följetongen...

Läs hela recensionen
Spel Hubben
mr x
7 / 10

Några otroliga ögonblick är värda priset för inträde i en uppslukande viking värld

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf

Det senaste lönnmördarspelet från Ubisoft levererar ett gediget vikingaäventyr som för konceptet framåt flera steg, men inte utan att samtidigt fortsätta köra det vidare i gamla hjulspår.

Läs hela recensionen

Assassin's Creed Valhalla Trailers

Assassin's Creed Valhalla Skärmbilder