Beyond Blue

E-Line Media

2020-04-17PC (Microsoft Windows), iOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

SimulationÄventyrIndie

Het
7.3
Baserat på 4 svenska recensioner

Beyond Blue Recensioner

PSbloggen
martin svennberg
9 / 10

Uttrycket promenadsimulator är något som har tagit en del plats i våra sinnen under de senare åren. Beyond Blue lånar lite av det konceptet, blandar med fantastiska undervattensmiljöer och kryddar …

Läs hela recensionen
Player 1
josefin wennergren
7 / 10

Beyond Blue är en stillsam tredjepersonsdyksimulator som vill lära oss om det vackra och viktiga livet under ytan, och om människans påverkan på djur och natur i våra hav. Vi får följa Dr. Mirai Soto, en marinbiolog som har en förkärlek, eller kanske snarare en besatthet av kaskelottvalar. Här finns en rätt tunn berättelse om hur Dr Mirai vill följa en viss grupp av valar, och hur hon samarbetar med två andra forskare. Det finns även en liten sidstory om de personliga problem hon har med sin syster (helt ointressant dock).

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
6 / 10

Avslappnande och spännande, till en början men blir tyvärr snabbt ganska långsamt och enformigt.

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

Beyond Blue är en upplevelse och uppvisning av havets naturliv och fauna och att vi får följa och vara en del av de forskare som lever för att studerar djurlivet. Jag hade önskat att spelet verkligen gått in mer på djupet och faktiskt visat upp de faror som finns i havet för dess inneboende och vad vi kan göra för att förebygga och hjälpa. Mest för att jag tycker att spelet kan vara ett viktigt läromedel, då det ger oss spelare en djupare inblick och lärdom om havets inneboende; det är viktigt att vi ser vad som kan försvinna om vi ej bättrar oss.

Läs hela recensionen

Beyond Blue Trailers

Beyond Blue Skärmbilder