Call of Duty: Black Ops Cold War

Activision, Treyarch

2020-11-13PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Skjutspel

Het
7.6
Baserat på 11 svenska recensioner

Call of Duty: Black Ops Cold War Recensioner

Senses
senses.se
9 / 10

Senaste Call of Duty vrider upp intensiteten och gläntar på dörren till den ljusnande framtiden med next-gen-konsoler.

Läs hela recensionen
FZ
erikcedervall
4 / 5

Kalla kriget hettar till.

Läs hela recensionen
GameElite
viktor larsson
8 / 10

Det kalla kriget pågår för fullt och en ryss får tag på ett kärnvapen. Dags att leka hjälte.

Läs hela recensionen
PSbloggen
johan lindros
8 / 10

Det är dags igen för den årliga traditionen med Call of Duty. Det blåstes lite nytt liv serien i samband med förra årets Call of Duty: Modern Warfare (8/10) efter att ha varit lite i kreativ stiltj…

Läs hela recensionen
Gamereactor
eirik hyldbakk furu
8 / 10

Även om storyn överraskar på det bra sättet, råder det ingen tvekan om att multiplayer hade kunnat poleras mer, men vi är ändå nöjda med årets Call of Duty...

Läs hela recensionen
Spelkväll
3.5 / 5

En solid uppföljare som är fylld av action och spänning.

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
7 / 10

Call of Duty har länge varit en stor del av generationsskiften. Jag minns tydligt hur en monter med Call of Duty 2 och ett Xbox 360 stod uppställd på gamla PC City någon gång under 2005. Jag och brorsan var helt förtrollade över att ett spel kunde se så verklighetstroget ut. Vi spolar fram några år till det ökända avslöjandet av Xbox One där Call of Duty: Ghosts var det enda som indikerade att du faktiskt kunde spela spel på Microsofts nya maskin. Nu är vi i startgroparna för ännu en ny konsolgeneration och givetvis finns där ett Call of Duty för att hålla oss sällskap.

Läs hela recensionen
Varvat
robert zackrisson
7 / 10

Många har slagfälten varit under årens lopp. Nu är det dags för kalla kriget att stå i centrum för Treyarchs nästa kapitel i Call of Duty-sagan. Lever Call of Duty: Black Ops Cold War upp till de högt ställda förväntningarna?

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
6.8 / 10

Call of Duty: Black Ops Cold War blev inte som jag hade hoppats på. En riktigt bra story, välskriven och välgjord. Men multiplayer som är en stor fokus hos många håller dock inte samma mått denna gången, allt har stressats fram.

Läs hela recensionen
Nördliv
joel svahn

Detta är stabilt. Mina förväntningar här har mötts, men inte överträffats, möjligtvis grafiskt. Du får en finslipad och välregisserad enspelakampanj tillsammans med ett engagerande och underhållande flerspelarläge. Bristen på hjälp för nybörjare är dock ett enormt minus, om spelet är för alla så måste alla kunna lära sig.

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf

Det senaste "Call of Duty"-spelet levererar både en bombastisk kampanj för en spelare och massor att göra för den som vill tävla mot andra över nätet.

Läs hela recensionen

Call of Duty: Black Ops Cold War Trailers

Call of Duty: Black Ops Cold War Skärmbilder