Call of Duty: Modern Warfare II

Infinity Ward, Activision

2022-10-28PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Skjutspel

Het
7.4
Baserat på 6 svenska recensioner

Call of Duty: Modern Warfare II Recensioner

Gamereactor
eirik hyldbakk furu
8 / 10

Nästa remake av en gammal älskad Call of Duty-klassiker är här och vi skickade vår norska redaktör Eirik till USA för att spela igenom singleplayerdelen...

Läs hela recensionen
FZ
johan lorentzon
3 / 5

Ett krig som utkämpats många gånger förut.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Call of Duty: Modern Warfare II lyckas ge den gamla klassikern en rejäl ansiktslyftning – även om det i slutänden är samma gamla ansikte. Men vet ni vad, det vet vad det är, och vad det gör är bra. Så gillar ni explosiva singelkampanjer och snabba spelomgångar, då ska ni definitivt kika in nya(?) Call of Duty: Modern Warfare II!

Läs hela recensionen
Player 1
douglas lindberg
8 / 10

Ibland kan jag fundera på om Infinity Ward förstod vad de höll på med för snart 20 år sedan. De skulle nämligen komma att skapa ett spel, en institution för krigssimulation, som på egen hand ritade om kartan för massorna och samtidigt förkunnade vad som krävdes för att skapa en upplevelse i världsklass, vad som krävdes för att klassas som AAA. På riktigt. Det här var inte Goldeneye 007 och dess bevis på att skjutspel även hörde hemma på konsoler, det var inte heller Halo med sina dubbla styrspakar och utomjordiska atmosfär. Det här var något helt annat. Det här var immersion som vi aldrig sett den förut. Det här, det var Call of Duty.

Läs hela recensionen
GameElite
viktor larsson
8 / 10

I sann cinematisk stil stövlar det senaste Call of Duty ännu en gång in med smutsiga kängor i våra vardagsrum. Spelvärldens svar på den stora actionfilmen har kommit för att ännu en gång ta oss med på en vild åktur med Task Force 141.

Läs hela recensionen
Varvat
hampus lybeck

Call of Duty: Modern Warfare II Trailers

Call of Duty: Modern Warfare II Skärmbilder