Call of Duty: Vanguard

Activision, Sledgehammer Games

2021-11-05PC (Microsoft Windows), Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Skjutspel

Het
6.9
Baserat på 10 svenska recensioner

Call of Duty: Vanguard Recensioner

Senses
henric brandt
9 / 10

Snudd på perfektion i senaste Call of Duty-spelet. FPS kan nästan inte bli bättre än såhär.

Läs hela recensionen
Player 1
conny andersson
8 / 10

Det piskande hårda regnet gör min framfart mellan de två tågen tuff. Då och då skriker någon ”friendly fire!” när jag i ösregnet har svårt att skilja mellan fiende och vän. Det enda ord jag kan tänka på under detta första uppdrag, och egentligen nästan samtliga efter, är ”spektakulärt.”

Läs hela recensionen
Gamereactor
eirik hyldbakk furu
8 / 10

Sledgehammer Games senaste del i den klassiska actionserien erbjuder flera stora förbättringar, men känns fortfarande lite väl säkert i grunden...

Läs hela recensionen
Varvat
jonas hernstig
7 / 10

Sledgehammer Games tar oss åter igen tillbaka till tiden för andra världskriget, något vi tackar ödmjukast för. Trots att vi sett det mesta förut så känns årets Call of Duty-utgåva mer nyskapande än på länge.

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
6.5 / 10

Call of Duty: Vanguard må vara det COD som släpps 2021 men gräver man lite djupare i spelet så känner vi igen oss och har gjort detta i bra många år. När det dags för en ny generation Call of Duty som vi trodde vi var nära att få med Modern Warfare från 2019.

Läs hela recensionen
FZ
robin cocks
3 / 5

Tillbaka i det gamla igen.

Läs hela recensionen
Aftonbladet
leo pettersson
3 / 5

”Vanguard” är tveklöst det snyggaste Call of Duty-spelet hittills.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Call of Duty: Vanguard är ett välljudande och atmosfäriskt skjutarspel som för spelserien framåt… om än med små steg. Dess roliga spellägen ackompanjeras av en kort men underhållande singelkampanj, och lär utan problem släcka din hunger i stunden. Sen om du efter inte allt för lång tid blir hungrig igen för spelet, det återstår att se… men ack vad roligt det är att spränga nazister. En sprängd nazist är en bra nazist brukade min mormor alltid säga… och så stämmer även här!

Läs hela recensionen
Spel Hubben
amelia
4.5 / 10

Vi är nu på det 18:e huvudspelet i Call of Duty-serien, och det är säkert att säga att brunnen verkar vara lite torr för denna förstapersonsskjutserie.

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf

Kampanjen i "Call of Duty: Vanguard" bjuder på en spelbar popcornrulle som imponerar både grafiskt, narrativt och spelmässigt.

Läs hela recensionen

Call of Duty: Vanguard Trailers

Call of Duty: Vanguard Skärmbilder