Citizen Sleeper

Fellow Traveller, Jump Over The Age

2022-05-05PC (Microsoft Windows), Mac, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series X|S

RollspelÄventyrIndie

Het
8
Baserat på 3 svenska recensioner

Citizen Sleeper Recensioner

Nördliv
victoria sandberg

Citizen Sleeper är en visual novel i cyberpunkstil där alla karaktärer fått liv och drar in dig som spelare i en rad dramatiska och tragiska livshistorier när universumet och världen på den nedgångna rymdbasen Erlin’s Eye vecklas ut. Med en intressant tidsmekanik och tärningar som avgör din chans att lyckas med handlingarna blir Citizen Sleeper en så gott som perfekt blandning av interaktiv visual novel och strategi där du aldrig kan ta något för givet, för du vet aldrig hur morgondagen kommer att se ut. Därför får Citizen Sleeper utmärkelsen:

Läs hela recensionen
Loading
amanda steén

På sin höjd under varje annuell cykel dyker det upp en spelupplevelse som utmärker sig i det brus som den strida ström av spelsläpp kan frammana.

Läs hela recensionen
Player 1
rickard eklund
8 / 10

Du vakar upp i ett mörker. Dina tankar fungerar inte längre snabbt som innan. Fast i en container dyker klaustrofobin upp men inte som förr. Inte som när du var en människa. Nu är du en humanoid. Känslorna och smärtan är inte påtagliga. De dyker upp som meddelanden i ditt system för att berätta att de finns där. Men du ignorerar dem.

Läs hela recensionen

Citizen Sleeper Trailers

Citizen Sleeper Skärmbilder