Cloudpunk

ION LANDS, Merge Games

2020-04-23PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5

RollspelSimulationÄventyrIndie

Ljummen
6.8
Baserat på 5 svenska recensioner

Cloudpunk Recensioner

Senses
henric brandt
8 / 10

Futuristisk paketservice skapar skön noir känsla i Cloudpunk.

Läs hela recensionen
PSbloggen
martin svennberg
7 / 10

Har du någonsin drömt om att få köra omkring i en flygande bil, likt Korben Dallas i The Fifth Element? I så fall har du redan nu en anledning att prova Cloudpunk från den tyska spelstudion ION LAN…

Läs hela recensionen
Player 1
josefin wennergren
6 / 10

Cloudpunk är en dystopisk framtidssaga i en mörk 3D-pixelsaga där du spelar som Rania, flickan från landet, som kommer till megastaden Nivalis. Där byggs inte kvarteren horisontellt på marken, utan vertikalt längs enorma skyskrapor. De fattigaste hittar vi som enligt tradition längst ner och de rikaste rika bor allra högst upp. Neonskyltar skriker ut sina budskap högt och lågt, vilket tycks gett Nivalis invånare både problem med ögonen och återkommande huvudvärk. Rania har råkat ut för något (som ej nämns) som gör att hon har hamnat i onåd hos en skuldindrivare och blivit tvungen att lämna sin hemby. Väl i Nivalis får hon jobb som budbilsförare på budfirman Cloudpunk, som kanske inte är det mest laglydiga företaget som går att hitta.

Läs hela recensionen
Nördliv
emil nordström

Jag är verkligen kär i Cloudpunks narrativ. Det som håller det ifrån att bli toppklass är dock en envis kamera, ojämnt röstskådesspel och frustrerande hisspussel. Men estetik, narrativ och musik väger upp enormt mycket.

Läs hela recensionen
FZ
joakim bennet
3 / 5

Neonljus, elektroljud och bedårande voxlar.

Läs hela recensionen

Cloudpunk Trailers

Cloudpunk Skärmbilder