Crash Bandicoot 4: It's About Time

Toys for Bob, Activision

2020-10-02PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Plattform

Het
7.6
Baserat på 7 svenska recensioner

Crash Bandicoot 4: It's About Time Recensioner

Player 1
andreas lennartsson
9 / 10

När den ambitiösa nyversionen av de första tre spelen i Crash Bandicoot-serien släpptes fanns det överraskande många vars nostalgi sken tillräckligt starkt för att samlingen skulle klättra på försäljningslistorna flera veckor efter dess lansering. Nu när dessa entusiaster tar sig an ett helt nytt Crash-äventyr blir frågan huruvida det faktiskt kan mäta sig med de gamla klassikerna. Det är dock en fråga jag inte är kvalificerad att besvara. Ni förstår, min erfarenhet av Crash Bandicoot är minst sagt kortfattad. Historien började med att jag köpte det så kallade N. Sane Trilogy till min Switch och spelade ett par timmar för att sedan sälja spelet till Gamestop några dagar senare. Vid den här tidpunkten var min hybridkonsol dessutom ett bitmärke rikare. Så nej, jag kanske inte är rätt person att bedöma om Crash Bandicoot 4: It’s About Time är en värdig uppföljare i den högt beaktade spelserien. Däremot har jag alla möjligheter att berätta för er om det är en godtagbar inkörsport för nya spelare, och jisses vad svaret på den frågan är ett rungande ja.

Läs hela recensionen
Spelkväll
4 / 5

Crash 4 innehåller det bästa från 90-talets plattformsspel blandat med dagens tekniska möjligheter. Alla som uppskattar plattformsspel måste avnjuta denna återkomst!

Läs hela recensionen
PSbloggen
jonny lindmark
8 / 10

Karaktären och spelet Crash Bandicoot är för många känd som en av de tidiga galjonsfigurerna för den första Playstationkonsolen. När det första spelet i serien släpptes vintern 1996 blev det snabbt…

Läs hela recensionen
Gamereactor
petter hegevall
7 / 10

Chefredaktör Hegevall har tillbringat en vecka med Naughty Dogs brandgula pungräv och även fått sällskap av sin son, den snart sex år gamla Frank som mycket hellre tillbringar tid med Super Mario

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
3 / 5

Crash 4 ringer in det nya, omfamnar sitt ursprung och stryker ett streck över 00-talet.

Läs hela recensionen
GameElite
mats ernofsson

Crash Bandicoot-spelen är för många ett favoritplattformsspel tillsammans med Super Mario. Nu är fyran här.

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

Crash Bandicoot 4: It's About Time ger oss en massa nya saker vi kan lära oss att använda, en massa saker att hitta och låsa upp. Tyvärr blir nöjet snabbt ett jobb att tvinga sig igenom och hålla temperamentet nere. Spelet är för hardcore fans av serien eller för dig som vill ha en utmaning.

Läs hela recensionen

Crash Bandicoot 4: It's About Time Trailers

Crash Bandicoot 4: It's About Time Skärmbilder