Cursed to Golf

Chuhai Labs, Thunderful Publishing

2022-08-18PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S

PusselSportÄventyrIndieArkadKort & Brädspel

Het
7
Baserat på 4 svenska recensioner

Cursed to Golf Recensioner

Player 1
david nylander
6 / 10

Sportspel? Nej, tack!

Läs hela recensionen
Nördliv
niclas emanuelsson

Cursed to Golf är ett roguelike i en 2D-värld där spelaren tar sig från plattform till plattform till hål genom att slå bollen. Det är en unik tolkning av både golfspel och roguelikes. Gameplay och kontrollerna är enkla men banorna är desto svårare. Spelet både ser bra ut och låter väldigt fint. När man förlorar börjar man om från noll förutom de hjälpmedel man valt att spara hos den gröna, skotska golfanden. Banorna genereras slumpmässigt så man tröttnar aldrig på att börja om.

Läs hela recensionen
PSbloggen
fredrik johansson
8 / 10

Golf kan vara en riskabel sport om man inte är försiktig. Vanliga skador inkluderar förslitningsskador i diverse leder, eller det mer osannolika scenariot att man får en felslagen golfboll på sig. …

Läs hela recensionen
Loading
amanda steén

Trots att gubbsport är något som ligger mig oerhört varmt om hjärtat, i synnerhet med tanke på min tjugo år långa bakgrund som bowlare, är det väldigt uppfriskande när spelskapare tar allmänt vedertagna koncept som grund och sätter sin egen unika prägel på upplevelsen. What the Golf från 2019 illustrerade detta klockrent med sina spektakulärt knasiga banor, skojfriskhet och spelglädje. Även Cursed to Golf är ett spel som är inne på förnyelsebanan vad gäller golfande, men utgår från en minst sagt annan vinkel.

Läs hela recensionen

Cursed to Golf Trailers

Cursed to Golf Skärmbilder

Liknande spel