Cyberpunk 2077

CD Projekt RED

2020-12-09PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

Rollspel

Ljummen
6.7
Baserat på 8 svenska recensioner

Cyberpunk 2077 Recensioner

FZ
fredrik eriksson
5 / 5

Vi är färdiga med 2020, och vänder istället våra blickar mot 2077 och en ny verklighet.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jonny lindmark
9 / 10

Ett av årets hetaste spelsläpp borde utan tvekan ha varit CD Projekt Reds sci-fi-projekt Cyberpunk 2077. Jag skriver ”borde” eftersom det för många verkar ha blivit en delad upplevelse som inte all…

Läs hela recensionen
MovieZine
moviezine
4 / 5

Åtta års lång väntan är äntligen över, men med tanke på slutresultatet hade jag inte haft något emot att vänta ett år till.

Läs hela recensionen
Gamereactor
7 / 10

Årets mest hett efterlängtade storspel har efter flertalet förseningar, läckor och haussat hype-snack äntligen anlänt. Hur bra är det?

Läs hela recensionen
Spelkväll
3 / 5

Blandad kompott av pinsamt dålig teknik och ljuvligt rollspelande i CD Project Reds senaste.

Läs hela recensionen
Varvat
daniel rydelius
4 / 10

Då var det dags att sätta betyget. Efter över en månad med spelet kan jag med säkerhet säga att Cyberpunk 2077 är en besvikelse. Trots underhållande ögonblick och fantastiska stunder är CD Projekt Reds senaste alster lurendrejeri och bortkastad potential.

Läs hela recensionen
Player 1
josefin wennergren
3 / 10

Cyberpunk 2077 är CD Project Reds senaste skapelse: ett action-RPG ur förstapersonsperspektiv. Du spelar som karaktären V, som du själv får bestämma kön på. Och då menar jag verkligen bokstavligen bestämma kön. För i starten när du designar din karaktär, kan du välja att spela som man eller kvinna, eller något mitt emellan, och du kan även bestämma storlek på könsorganet. Det kan kanske verka lite väl grovt, men ju mer man spelar och förstår världen i Cyberpunk, så får man även en förståelse för varför man kan göra det. Spelet handlar till stor del om att modda sin kropp med olika cybernetiska uppgraderingar. Syn, skelett, muskler, o.s.v. kan alla ökas på med diverse uppgraderingar. Ingenting är omöjligt och mer eller mindre allt kan ändras, bara man är villig att betala, och handskas med eventuella sidoeffekter.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Cyberpunk 2077 är som spel en åktur på många plan. Dess värld speglar sig ömsom i solsken, ömsom i regntung neon – allt medan dina val leder dig vidare. Visst hade jag önskat ännu större valfrihet, men med en tung story, härlig ’combat’ och intressanta karaktärer så är detta definitivt ett ”bra köp”.

Läs hela recensionen

Cyberpunk 2077 Trailers

Cyberpunk 2077 Skärmbilder