DiRT Rally 2.0

Codemasters

2019-02-26PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One

RacingSimulationSport

Glödhet
8.3
Baserat på 4 svenska recensioner

DiRT Rally 2.0 Recensioner

Gamereactor
petter hegevall
10 / 10

R E W I N D ! Petter introducerar en kategori av recensioner där vi blickar tillbaka på ett spel som lagats, uppdaterats och kompletterats sedan vi först recenserade det, och delar ut ett nytt betyg...

Läs hela recensionen
FZ
tomas helenius
4 / 5

Ett måste för rallyfanatiker, trots ojämnhet och Sverigebrist.

Läs hela recensionen
Player 1
david petersson
7 / 10

Få sporter är så skoningslösa som rally, där monster-preparerade fordon möter naturen i hastigheter som inte borde vara möjliga. Här pratar vi om bilar som i extrem fallen gör 0-100 km/h på under två sekunder, med topphastigheter på över 200 knyck. Bara det är respektingivande i sig, betänker man då att de kör runt på allt från slingriga och smala bergsvägar till sliriga skogsstigar med en snitthastighet på runt 120 km/h oavsett väder eller tid på dygnet är det nära nog ett under att någon ens överlever sporten.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Pålitliga Codemasters återkommer med en helgjuten spelstund; med snygga omgivningar och riktigt bra körkänsla. Visst skulle själva spelupplägget med mästerskapen kunna bantats ner, likaså varit mer tydlig med svårighetsgraderna, men är man en älskare av bilsimulatorer, så är DiRT Rally 2.0 ett måste!

Läs hela recensionen

DiRT Rally 2.0 Trailers

DiRT Rally 2.0 Skärmbilder