DOOM Eternal

Bethesda Softworks, id Software

2020-03-20PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

Skjutspel

Glödhet
8
Baserat på 9 svenska recensioner

DOOM Eternal Recensioner

PSbloggen
jonny lindmark
9 / 10

Doom-serien har sedan länge varit en koloss till kulturfenomen och lever tack vare sina många fans och högkvalitativa spel vidare från spelgeneration till spelgeneration. 2016 kom Doom (8/10), som …

Läs hela recensionen
Senses
christian magdu
9 / 10

Det har gått fyra år sen Doom-rebooten och Doom Eternal är ett välkommet tillskott till den helvetiska FPS-serien.

Läs hela recensionen
Player 1
niklas alicki
8 / 10

När man är involverad i ett online- eller multiplayerspel som till exempel Battlefield 5, The Division 2 eller Call of Duty pratar man ofta om ett “meta”. Ordet är en förkortning för “most effective tactic available” och syftar på vilka vapen, kunskaper, rustningar och strategier som är bäst för att kunna vinna en match, men har i en vidare betydelse kommit att stå för alla de integrerade delar som gör att spelet känns balanserat och rättvist.

Läs hela recensionen
GameElite
viktor larsson
8 / 10

Doom har alltid varit förknippat med våld, demoner och ett högt tempo. Detta har aldrig varit så sant som i Doom Eternal. Ett spel som helt skamlöst sätter spelaren i centrum av en högoktanig våldsorgie genom helvetets nio cirklar.

Läs hela recensionen
Varvat
nakadai sundström
8 / 10

Tänk er att ni växer upp i ett övergivet, fuktskadat hus. Ni har inga möbler, golvet är knarrigt, sängarna består av containermadrasser och vintrarna är förjävliga utan isolering. Sedan flyttar ni in i ett hus med värme, riktiga sängar, soffor, stolar och bord. Ni har ett kylskåp fullt med mat, en TV med underhållning och klinkers i ett badrum med perfekt temperatur och tryck. För mig är kvalitetsnivån densamma när det kommer till handkontroll och tangentbord/mus i FPS-spel. Nu har jag tvingats gå tillbaka till den där fläckiga, fuktskadade madrassen till handkontroll.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Det går verkligen inte att böja sig för Doom Eternals explosiva direkthet och fantastiska vision. Visst hade vi gärna sett bättre användning av ”dash”, och bandesign som utnyttjar förmågan bättre – men trots det är det ändå en underbar addering till formulan. I övrigt så är det strider lika snabba som glädjerika – allt medan du skär en demon itu. Alla som älskar shooters, kommer utan problem kunna köpa Doom Eternal utan några som helst tvivel. Detta är ett riktigt bra köp!

Läs hela recensionen
MovieZine
moviezine
4 / 5

"DOOM Eternal" bjuder på enastående action, köttiga dödsanimationer och ett sjuhelvetes högt tempo. Det här är vad "DOOM" alltid har strävat efter att vara.

Läs hela recensionen
Gamereactor
8 / 10

Hagelgevär och demoner är en utmärkt kombo. Adam har utplånat ondska i Doom Eternal!

Läs hela recensionen
FZ
carl johansson-sundelius
3 / 5

Doom Eternal är som en våt pojkdröm för actionfantaster men hur kul är det egentligen att vakna upp mitt i natten och inse att kroppen har fått en feltändning?

Läs hela recensionen

DOOM Eternal Trailers

DOOM Eternal Skärmbilder