Dragon Ball Z: Kakarot

CyberConnect2, Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Entertainment America, Bandai Namco Entertainment Europe

2020-01-17PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, DUPLICATE Stadia

RollspelHack and slash/Beat 'em upÄventyr

Ljummen
6.6
Baserat på 6 svenska recensioner

Dragon Ball Z: Kakarot Recensioner

PSbloggen
jonny lindmark
8 / 10

Dragon Ball är ett fenomen som de flesta troligtvis har sprungit på någon under sitt utforskande av den populärkulturella världen. Själv stötte jag på de ursprungliga mangapocketarna på biblioteket…

Läs hela recensionen
Spelkväll
3 / 5

Dragon Ball Z: Kakarot är fortfarande ett riktigt underhållande spel som, trots tekniska brister, funkar okej på Switch.

Läs hela recensionen
Nördliv
lovisa fischerström

En härlig blandning av äventyr och fighting som ger spelälskare från olika genrer valuta för pengarna. Det är fantastiskt att själv få vara med och utgöra en del av den här otroliga historien som ligger många varmt om hjärtat. Jag vill tro att man kan tycka om det oavsett om man är insatt eller inte, men för att uppskatta det fullt ut bör du nog vara bekant med storyn.

Läs hela recensionen
Hype
ikto
Gamereactor
magnus groth-andersen
6 / 10

Upplev Dragon Ball Z-storyn på ett nytt sätt i rollspelet Kakarot. Vi har kollat in om det lever upp till sin potential...

Läs hela recensionen
Player 1
david nylander
6 / 10

När jag var blott en liten pojkspoling fanns det inget som talade till mig lika mycket som Dragon Ball. Föreställ er följande: orimligt muskulösa människor, demoner och andra humanoida varelser – i stort sett samtliga av manligt kön – kunniga inom allsköns olika kampsporter och dödliga närstridstekniker. Lägg till detta förmågan att alstra energi (eller ki) och koncentrera denna för att både flyga och skapa energiattacker i form av projektiler och liknande. Och inte nog med det! Dessutom förekommer det mild nakenhet i serien. Det är inget jag är stolt över, men allt ovanstående var som klippt och skuret för den hormonstinna pojke som en gång förälskade sig i Dragon Ball-mangan. Jag älskade serien och läste dess samtliga 42 volymer från pärm till pärm säkert fyra-fem gånger när det begav sig. Med detta i åtanke borde ju ett spel baserat på Dragon Ball passa mig som handen i handsken. Eller?

Läs hela recensionen

Dragon Ball Z: Kakarot Trailers

Dragon Ball Z: Kakarot Skärmbilder