Empire of Sin

Paradox Interactive, Romero Games Ltd.

2020-11-30PC (Microsoft Windows), Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

RollspelStrategiTaktiskÄventyr

Het
7
Baserat på 5 svenska recensioner

Empire of Sin Recensioner

Senses
henric brandt
8 / 10

Kul strategi i äkta gangsterstil.

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
3 / 5

"Mysig" management om gängkrig, avrättningar, illegal sprithandel och Al Capone.

Läs hela recensionen
Nördliv
emil levin

Det finns mer jag vill säga, men texten är redan på gränsen till överlång. Kort vill jag tillägga att kontrollen är enkelt att lära sig, musiken och röstskådespeleriet för det mesta fantastiskt (om än lite hög ljudmix) och grafiken är helt okej, inte mycket mer än det (i alla fall på nära håll). Önskar det fanns fler sidouppdrag eftersom världen är så öppen. Spelet skriker efter fler typer av rackets och sätt att tjäna pengar på. Smuggling, utpressning, “beskydd” - vart är den typen av ikoniska gangster-företeelser!? Potentialen för framtida DLC är enormt och jag hoppas verkligen att Romero Games utnyttjar det faktumet. Det, bättre (och mer) management och att de fixar det horribla sättet krigföring hanteras utanför strider i nuläget. Empire of Sin når inte utmärkelsen Bra Köp, men det sträcker sig och fingrar på den. Synd bara att det inte når riktigt ända fram - inte just nu i alla fall.

Läs hela recensionen
Gamereactor
petter hegevall
8 / 10

John Romero, en av Id Software-grundarna och mannen bakom Daikatana - är tillbaka med ett strategiskt gangster-spel proppat av Xcom-vibbar...

Läs hela recensionen
Spel Hubben
kenta
6 / 10

Jag har nu klarat av att bli en gangster i Empire of Sin, ett strategivideospel om att vara en mobster i Chicago under förbud mot alkohol.

Läs hela recensionen

Empire of Sin Trailers

Empire of Sin Skärmbilder