F1 2021

Codemasters, EA Sports

2021-07-16PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

RacingSimulationSport

Glödhet
8.5
Baserat på 5 svenska recensioner

F1 2021 Recensioner

Player 1
douglas lindberg
9 / 10

Formel 1. Bilsportens kungaklass, juvelen i kronan eller grädden på moset. I över 20 år har jag följt sporten och fascinerats av farten, intensiteten, intrigerna och utvecklingen. Och i nästan lika många år därtill har jag spelat spelen som representerat sporten. Men det var först när Codemasters år 2010 lanserade sin första tolkning som spelen på riktigt hittade hem. Nu, mer än 10 år senare, släpps F1 2021 och det är enkelt att konstatera att detta är något som sjuåriga jag bara kunde drömma om. Slå igång Brian Tylers grovt underskattade temalåt nu och låt mig förklara varför Formel 1 inte får förbises av någon. Varken som sport, fenomen eller spel.

Läs hela recensionen
Gamereactor
johan vahlström
9 / 10

Codemasters har de senaste åren byggt en bra F1-serie, men kommer årets upplaga att fortsätta med plattan i mattan? Johan har testat...

Läs hela recensionen
FZ
tomas helenius
4 / 5

Det skedde ett allvarligt tillbud vid årets F1-premiär: den krockade med undertecknads semester. Men nu är F1 2021 provkört, nyheterna testade och betyget satt.

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
7.8 / 10

F1 2021 är väldigt nära att nå fullpott, Codemasters har gjort mycket rätt denna gången och nu kan vi inte annat än se fram emot nästa F1-spel som kommer med minst lika stora förbättringar och förändringar.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

F1 2021 har allt det tekniska som spelare med intresse av Formel 1 gladeligen kommer att sluka direkt. Tyvärr är det även de detaljerna som riskerar att skrämma bort oss som inte har någon koll. Som tur är bjuder spelet på fruktansvärt underhållande bilkörning där man kan skräddarsy sin simulatorupplevelse när det gäller hur avancerad själva körningen ska vara. Berättelseläget bjuder även på en variation av scenarion som kan uppstå ute på banan och har ganska uteslutande ett stort fokus på bara själva körningen. På det stora hela är det här en fartfylld upplevelse som jag tycker att man bör testa.

Läs hela recensionen

F1 2021 Trailers

F1 2021 Skärmbilder