Far Cry 6

Ubisoft Toronto

2021-10-07PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

SkjutspelÄventyr

Het
7
Baserat på 9 svenska recensioner

Far Cry 6 Recensioner

Spelkväll
4 / 5

Far Cry 6 är ett stort, vackert och sjukt roligt FPS som alla actionbeundrare kommer älska.

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
8 / 10

Jag älskar Far Cry. Om jag bara fick spela titlar från en och samma spelserie under resten av mitt liv ligger Ubisofts larvigt actionpackade äventyr ganska bra till. Därmed inte sagt att jag vill spela Far Cry varenda dag året runt. Den gången jag hoppade till Far Cry 4 så fort eftertexterna för Far Cry 3 rullat klart blev jag nästintill uttråkad. När jag däremot återvände till spelseriens fjärde numrerade spel ett år senare sögs jag ånyo in i de vackra landskapen, det överdrivna våldet och den välfyllda öppna världen. Min poäng är att det här är en spelserie jag älskar precis som den är, jag behöver bara lite tid för att hinna sakna den emellanåt. Precis som att de årliga julborden alltid är lika trevliga med prinskorv, köttbullar, Janssons och vörtbröd så blir jag lika glad varje gång ett nytt Far Cry med sitt välbekanta innehåll hamnar på lanseringslistan. Det är dessutom sakerna som alltid funnits där som lyser starkare än någonsin i Far Cry 6 samtidigt som spelets stora nyhet mest känns malplacerad och påtvingad. Lite som en salamitäckt pizza-slice mellan julskinkan och sillsalladen.

Läs hela recensionen
Teknikhype
kevin fasth
7.8 / 10

Far Cry 6 är långt ifrån ett dåligt spel, men som vanligt när det kommer till ett spel från Ubisoft i denna storlek så blir det buggigt och ibland såpass mycket buggar att det blir ospelbart. Allt fixar sig med tiden men när ska vi få ett spel som är 100% från dag ett?

Läs hela recensionen
Varvat
jonas hernstig
7.5 / 10

¡Viva la Libertad! Men kampen för frihet stoppas allt för ofta av hungriga alligatorer.

Läs hela recensionen
FZ
joakim bennet
3 / 5

En äkta sandlåda som både förvirrar och engagerar, men där storyn inte riktigt platsar i den genomgalna världen.

Läs hela recensionen
PSbloggen
johan lindros
6 / 10

Far Cry-serien har haft en del olika skepnader om vi kikar tillbaka till starten, men det var egentligen inte förrän Far Cry 3 som serien fick det riktigt breda genomslaget. Den öppna spelvärlden s…

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

Det finns lite skavanker och på gott och ont vet du precis vad du kommer få av Far Cry 6 då allting känns väldigt bekant från tidigare spel. Syftet med spelet är dock att man ska hitta en så stor leksak som möjligt och skapa kaos och oordning. Detta gör spelet mycket väl och det är otroligt svårt att hålla sig från att hoppa in i Yara igen. Jag kan med gott samvete inte säga annat än att det är ett bra köp!

Läs hela recensionen
Gamereactor
johan mackegård hansson
6 / 10

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

Läs hela recensionen
MovieZine
jonathan enochsson

Den sjätte upplagan av "Far Cry" bjuder på få överraskningar, och långt ifrån en perfekt spelupplevelse, ändå är det svårare än någonsin att lägga ifrån sig spelkontrollen.

Läs hela recensionen

Far Cry 6 Trailers

Far Cry 6 Skärmbilder