Final Fantasy VII Remake

Square Enix

2020-04-10PC (Microsoft Windows), PlayStation 4

RollspelÄventyr

Glödhet
9
Baserat på 9 svenska recensioner

Final Fantasy VII Remake Recensioner

Senses
christian magdu
10 / 10

Den kom till slut, remaken på en av världens mest älskade och mest inflytelserika spel. Har väntan på Final Fantasy VII Remake varit värt det?

Läs hela recensionen
Gamereactor
henric pettersson
10 / 10

Efter 23 år har vi tagit tåget till Midgar igen i en omarbetad utgåva av det fantastiska Final Fantasy VII och Henric är lyrisk...

Läs hela recensionen
Varvat
nakadai sundström
9 / 10

1997 släpptes Final Fantasy VII och det revolutionerade inte bara serien utan även spelvärlden. De flesta säger att sjuan är deras favorit. Jag höll inte med. Ögonblicket alla klassar som det sorgligaste i världshistorien berörde mig inte alls. Fråga mig vilket Final Fantasy-spel som är bäst och jag kommer tveklöst svara "Final Fantasy VI". Men inte längre.

Läs hela recensionen
PSbloggen
johan lindros
9 / 10

Efter många år som enbart en dröm hos de inbitna fansen, och sedan vad som kändes som en halv evighet under utveckling, kan vi nu konstatera att det finns en nyversion av Final Fantasy VII. Det var…

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy
4 / 5

Final Fantasy 7 trollband en hel värld när det släpptes till PlayStation, och vi är många som har väntat på remaken. Här får vi en modern tolkning av den första delen som utspelar sig i Midgar. Fin…

Läs hela recensionen
Player 1
dante enocson

Jag är 40 timmar in i FFVII: Remake. 15 timmar av dem är cutscenes. På riktigt. Karaktärerna slutar aldrig prata, så jag släpper kontrollen och ställer mig och skriker på TV:n: ”Håll käft och låt mig spela spelet!” Men sen fick jag inte spela spelet. Det här är min historia.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Final Fantasy VII Remake är knappast ett mästerverk, men det är trots det ett underbart spel, där variation i både miljö och karaktärsutveckling gör det till ett måste i alla fall. Actionäventyret kunde ha trimmats ner, på grund av dess aningen för långa kampanj och gjort det mer tajt, men trots det så kommer många spelare gå glada från upplevelsen i slutänden. Så även om det inte är för alla – för de som kan tänka sig gilla detta upplägg, ja då är det ett solklart ”bra köp”!

Läs hela recensionen
FZ
loevet
4 / 5

Första delen pekar på ett storslaget äventyr i görningen.

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf

"Final Fantasy VII Remake" är äntligen här och levererar både en nostalgitripp och en oerhört påkostad modern tolkning av den älskade klassikern.

Läs hela recensionen

Final Fantasy VII Remake Trailers

Final Fantasy VII Remake Skärmbilder