Forza Horizon 5

Playground Games, Xbox Game Studios

2021-11-09PC (Microsoft Windows), Xbox One, Xbox Series X|S

Racing

Glödhet
9
Baserat på 10 svenska recensioner

Forza Horizon 5 Recensioner

GameElite
roger nilsson
10 / 10

Forza Horizon 4 var enligt många ett toppenspel. Har man lyckats trumfa detta i seriens femte spel?

Läs hela recensionen
Aftonbladet
leo pettersson
5 / 5

Vi behöver inte krångla till det här.

Läs hela recensionen
Spel Hubben
kenta
10 / 10

Även om det började som ett sidospel till Forza Motorsport, har Playground Games utan tvekan gjort Horizon-serien till den mer önskvärda av de två. Det har sträckt sig över tre konsolgenerationer men har varit lika konsekvent som alla spelserier vi kan minnas.

Läs hela recensionen
Player 1
conny andersson
9 / 10

Trots att vare sig jag eller min far är ett dugg intresserade av bilar i allmänhet eller racing i synnerhet har vi alltid tyckt om att titta på TV-serien Top Gear tillsammans. Detta har jag alltid sett som att om man lyckas göra underhållning som är bra, oavsett vad dess faktiska kärna är, så kan det nå fram och roa ändå. Lite samma ekvation känner jag med Forza Horizon. För racing, i verkligheten, är som sagt absolut inget för mig. Men Horizon gör det otroligt underhållande vilket för mig blir det yttersta beviset på denna series storhet. Detta har helt enkelt blivit en sådan där spelserie vars nya spel jag ser fram emot nästan i samma klass som mina absoluta favoritserier. Trots att det handlar om racing och bilar.

Läs hela recensionen
Senses
senses.se
9 / 10

Forza Horizons femte inkarnation ger oss next-gen-presentation, skojiga utmaningar samt nya platser - och påbörjar ett nödvändigt förnyelsearbete.

Läs hela recensionen
Gamereactor
johan vahlström
9 / 10

Sugen på solsken? Djungler? Berg? Motorvägar i öknen? Uråldriga tempel? Snö? Tävlingar? Färgglada byar? Storstäder? Forza Horizon erbjuder allt detta och vi har recenserat...

Läs hela recensionen
FZ
tomas helenius
4 / 5

Det roligaste från Mexiko sen VM '86.

Läs hela recensionen
Spelkväll
4 / 5

Forza Horizon 5 är ett fantastiskt bilspel med grym fartkänsla, krispig grafik och underhållande uppdrag. Ett måste för Xbox-ägaren!

Läs hela recensionen
Hype
gunner
8 / 10

Forza forsar verkligen fram och har slagit alla typer av spelarrekord för Microsoft.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Forza Horizon 5 är så nära toppklass något kan komma – men trots att det inte når riktigt dit, är det ändå ett spel som bilentusiaster bara måste spela. Är du dessutom arkadracerälskare, då lär du ha ett spel att spela under de närmsta ÅREN till och med! Forza Horizon 5 är årets bästa bilspel, och framförallt ett av de mest väloljade upplevelserna på Xbox – detta är utan tvekan ett riktigt ”bra köp”! Så, nog om detta nu… jag har inte tid att sitta här och skriva. Måste. Spela. Mer!

Läs hela recensionen

Forza Horizon 5 Trailers

Forza Horizon 5 Skärmbilder