God of War Ragnarök

Sony Interactive Entertainment, SIE Santa Monica Studio

2022-11-09PlayStation 4, PlayStation 5

Hack and slash/Beat 'em upÄventyr

Glödhet
9.7
Baserat på 10 svenska recensioner

God of War Ragnarök Recensioner

Gamereactor
joakim sjögren
10 / 10

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
5 / 5

Kratos final gör den karga God of War-sagan komplett.

Läs hela recensionen
Aftonbladet
leo pettersson
5 / 5

Årets mest emotsedda spel – alla kategorier.

Läs hela recensionen
Senses
senses.se
10 / 10

God of War: Ragnarök påminner oss om varför tv-spel kan vara så fruktansvärt roligt! Inte perfekt, men ändå en omistlig spelupplevelse på Playstation 5.

Läs hela recensionen
PSbloggen
johan lindros
10 / 10

När God of War-serien fick sin omstart 2018 var det inte bara en välbehövlig frisk fläkt, utan även en välgjord karaktärsskildring av en tidigare ganska platt karaktär. Kratos var tidigare enbart a…

Läs hela recensionen
M3
p-a knutsson
4.5 / 5

God of Wars omstart från 2018, det enligt vissa bästa spelet på Playstation 4, levererade ett par story-bomber i slutscenerna. Bomber som nu är redo att brisera.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

God of War: Ragnarök är välgjort på samtliga plan som man vill att ett spel ska vara. Berättelsen är stark och går hand i hand med gameplay. Utseendemässigt är det verkligen supersnyggt och ljudbilden gör världen mer levande och förstärker inlevelsen. Det är verkligen en fröjd att i rollen som Kratos få ge vidunder och gudar på nöten. Och det är en fröjd jag känner att alla spelare förtjänar att uppleva.

Läs hela recensionen
Loading
amanda steén

God of War från 2018 var under flera års tid ett spel som jag, helt oförtjänt och av barnsliga anledningar, hyste lite agg mot. Ett av det årets för mig mest emotsedda spel Ni no Kuni II: Revenant Kingdom avbröt jag nämligen efter sextio timmar för att dag ett vara med på tåget till den nordiska mytologin, men jag och spelet klickade dessvärre inte med varandra. Efter fåtalet yxande timmar lade jag tillbaka skivan i dess fodral och hade då inte bara tappat flytet i Ni no Kuni, utan också spelsuget i ren besvikelse. Med tanke på de vidunderliga hyllningar spelet fick infann det dock sig en viss insikt hos mig – det är inte du, God of War. Det är jag.

Läs hela recensionen
Spel Hubben
9.5 / 10

Att sakkunnigt förena berättelse med spel och bevisa en säker uppföljare kan vara lysande.

Läs hela recensionen
Varvat
jonas hernstig

God of War Ragnarök Trailers

God of War Ragnarök Skärmbilder