Gods Will Fall

Deep Silver, Clever Beans, Koch Media

2021-01-28PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Google Stadia

FightingHack and slash/Beat 'em upÄventyr

Iskall
3.8
Baserat på 6 svenska recensioner

Gods Will Fall Recensioner

Varvat
hampus lybeck
Senses
senses.se
4 / 10

Gods will fall är en snygg indie son gör en god ansats till nytänk, men faller platt på ansiktet i genomförandet.

Läs hela recensionen
Gamereactor
olof westerberg
3 / 10

Godfall, Greedfall och nu Gods Will Fall. Är spelet lika generiskt som sin titel? Olof har spelat en genreblandning som inte gläder någon...

Läs hela recensionen
GameElite
viktor larsson
2 / 10

Det senaste året har jag fått upp ögonen för rogue likes, en genre av spel som är action-fokuserade med en stor fokus på gameplay och spelarfärdighet. Spelen straffar ofta spelaren rätt hårt i början och låter en bygga upp sin karaktär långsamt över flera timmars spelande där döden är en ständig följeslagare.

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy

Gods Will Fall är dundersvårt och sätter tålamodet på prov. När allt går som det ska är det emellertid helt fantastiskt.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

Det finns goda idéer i spelet, men tyvärr stjäl de bökiga striderna, enformigheten och de ojämna bossfighterna fokus från det. Jag sätter mig ned i hopp om att få något mustigt och utmanande, men lämnas med någonting som man har snickrat ihop lite snabbt och tänkt att det kommer hålla måttet. Vilket det inte gör. Det är vare sig kul att spela, eller särskilt kul att titta på heller. Man gör nog bäst i att låta det vara ifred. I alla fall i nuläget. Vem vet, det kanske kommer filas på spelet i framtiden. Det vet bara tiden och ärligt talat vet jag inte om jag kommer bry mig tillräckligt för att hålla mig uppdaterad.

Läs hela recensionen

Gods Will Fall Trailers

Gods Will Fall Skärmbilder