Gotham Knights

WB Games, WB Games Montréal

2022-10-21PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

RollspelHack and slash/Beat 'em upÄventyr

Ljummen
5.9
Baserat på 11 svenska recensioner

Gotham Knights Recensioner

PSbloggen
jonny lindmark
9 / 10

Många kanske skulle argumentera för att serietidningsgiganten DC:s flaggskeppsfigur är Stålmannen; Clark Kent. Personligen är jag av åsikten att den mörka och svåra Läderlappen, Bruce Wayne, även k…

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
8 / 10

Ta kontrollen över din favorithjälte och ge dig ut på uppdrag i ett härligt noir-Gotham. Spela ensam eller online upp till fyra spelare. Über-snygg grafik, men svårighetsgraden är det lite si och så med och till en början kan spelet kännas ganska enahanda. Men ju mer man spelare desto roligare blir det.

Läs hela recensionen
Varvat
daniel rydelius
7 / 10

Gotham Knights förtjänar inte alla sågningar det utsätts för. Det är ett underhållande action- och superhjältespel som ger sig ut på en modigt äventyr utan Batman. Trots lite tillkortakommanden och en struktur vi blivit allt mer vana vid finns det ändå mycket roligt att ha på Gothams gator, särskilt om du är en serietidningsnörd.

Läs hela recensionen
Gamereactor
jonas mäki
6 / 10

Batman är död och Gotham Citys gangsters firar. Det borde de inte ha gjort, för fyra unga talanger står redo att slutföra det Läderlappen påbörjade...

Läs hela recensionen
M3
p-a knutsson
3 / 5

Medan Rocksteady, studion bakom Arkham Asylum, City och Knight, knåpar vidare på det kommande Suicide Squad, välkomnar WB Games Montréal oss till sidospåret Gotham Knights.

Läs hela recensionen
FZ
mike stranéus
2 / 5

Är Gotham City värt ett besök när Batman är död?

Läs hela recensionen
Aftonbladet
leo pettersson
2 / 5

Detta är alltså Batman-spelet utan Batman.

Läs hela recensionen
MovieZine
vanja tomin

Vem vill inte känna sig som en tuff superhjälte? Med ”Gotham Knights” kommer vi rätt nära!

Läs hela recensionen
Nördliv
joel svahn

Ett spel som tyvärr faller alldeles för kort för priset. Du kommer inte dö av tristess när du spelar det, men kommer du ha roligt? Kanske, men bara om du köper spelet på rea. Om du älskar DC och allt vad de gör så kan du överväga ett köp redan nu, men håll hårt i plånboken!

Läs hela recensionen
Loading
amanda steén

Hur svag jag är för Batman och det universum i vilket han hemmahör är för de som känner mig ej främmande fakta. För tio år sedan, när jag tipsades om det tre år tidigare släppta Batman: Arkham Asylum, hade jag aldrig kunnat föreställa mig vilken effekt det skulle få på såväl mitt spelande som mitt liv som helhet. Det var den perfekta stormen som virvlade sig rakt in i mitt hjärta.

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
3 / 10

Jag kan väl knappast påstå att Arkham Origins var någon världsomvälvande spelupplevelse under senhösten 2013. Spelet släpptes lagom till Halloween och det var verkligen som om någon hade gått och klätt ut sig till ett av Rocksteadys kritikerrosade Arkham-äventyr och gett sig ut på godisjakt. Nu var det visserligen en ganska bra utklädnad med en spännande berättelse, roliga spelsystem och en gedigen version av de ikoniska freeflow-striderna. Samtidigt var det tydligt att det satt ett annat gäng bakom utvecklar-spakarna och styrde, ett gäng som än idag går under namnet WB Games Montréal. Sedan gick åren och Origins-studion jobbade på i det tysta samtidigt som vi spelentusiaster var fast beslutna om att de arbetade hårt med en uppföljare. Det skulle hinna bli 2019 innan en kryptisk bild på sociala medier kunde avslöja att utvecklarna mycket väl arbetade med en ny Batman-titel. Året därpå gav oss en första officiell trailer av Gotham Knights, ett samarbetsorienterat Batman-spel där läderlappen själv lämnat jordelivet. Det var en märklig men likväl fängslande idé och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vara riktigt taggad på att kunna patrullera Gothams gator tillsammans med en kompis.

Läs hela recensionen

Gotham Knights Trailers

Gotham Knights Skärmbilder