Gran Turismo 7

Polyphony Digital, Sony Interactive Entertainment

2022-03-04PlayStation 4, PlayStation 5

RacingSimulationSport

Het
7.3
Baserat på 10 svenska recensioner

Gran Turismo 7 Recensioner

PSbloggen
johan lindros
10 / 10

Gran Turismo-serien har i många år varit en måttstock för racinggenren när det gäller detaljrikedom, realism och simulering av bilsporten. Utvecklingsteamet Polyphony Digital har gjort sig kända fö…

Läs hela recensionen
M3
p-a knutsson
4.5 / 5

Den tidigare ohotade mästaren i racinggenren är tillbaka med Gran Turismo 7, nu med det klassiska ”Gran Turismo”-läget i bättre form än någonsin.

Läs hela recensionen
Senses
senses.se
8 / 10

Gran Turismo 7 är en frisk fläkt i en spelserie som inte haft en helt jämn kurva. Snyggare, mer välljudande och mer tillgängligt än någonsin på Playstation 5 dessutom.

Läs hela recensionen
Aftonbladet
leo pettersson
4 / 5

Efter en smärre felsväng har Playstations racingstolthet hittat tillbaka.

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf
4 / 5

Den senaste delen i den något pretentiösa bilspelsserien imponerar med snygg grafik, mycket innehåll och en nybörjarvänlig kampanj.

Läs hela recensionen
FZ
tomas helenius
3 / 5

Den stora Playstation-racern bjuder på massor av raska bilar och nervig körning. Men fram med tålamodet, för det tar tid att komma dit.

Läs hela recensionen
Loading
oscar westerholm

Jag har aldrig lärt mig att köra bil, och jag kan otroligt lite om bilkultur. Men jag är intresserad av att lära mig; om historia och om hur maskineriet under huven fungerar i praktiken. Därför är Gran Turismo 7 på många sätt det perfekta spelet för mig: det är en racingsimulator – spelets kanske inte särskilt ödmjuka slogan lyder: ”The real driving simulator” – som eftersträvar att tilltala den detaljbevandrade nörden såväl som den vilsegångna nybörjaren.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Efter att ha gått fram och tillbaka är det tydligt vad jag tycker när jag ser hur jag spelat. Från att varit skeptisk inledningsvis har varje bana, varje fordon och varje varv gett mersmak. Det har smugit på mig, på ett sätt jag inte förväntade mig, och gjorde att spelet hela tiden växte. Från att varit frågande kring om det ens skulle få en utmärkelse… så står jag nu istället fast vid att detta är ren och skär ”toppklass”. Det är ett bilspel för alla! ( Se addering/uppdatering längst ner i ovan text - ang. de mikrotransaktioner som medföljts efter vi recenserat spelet)

Läs hela recensionen
Gamereactor
johan mackegård hansson
5 / 10

R E W I N D ! Polphony Digitals ambitiösa bilsamlarsimulator har försämrats sedan vi fick testa det Inför premiären) och vi har därmed sänkt vårt totalbetyg...

Läs hela recensionen
Spel Hubben
4.5 / 10

Gran Turismo 7 har anlänt och brutit den långa torkan av riktiga racingsimuleringstitlar för våra konsolälskande bröder. Efter den online-fokuserade GT Sport, siktar den här numrerade uppföljaren på att bli en mycket mer intim affär; en plats för bilälskare att gräva i och njuta av både online och utanför.

Läs hela recensionen

Gran Turismo 7 Trailers

Gran Turismo 7 Skärmbilder