Guilty Gear: Strive

Bandai Namco Studios, Arc System Works America, Arc System Works

2021-06-11PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Arcade, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Fighting

Het
8
Baserat på 5 svenska recensioner

Guilty Gear: Strive Recensioner

Varvat
daniel onemark
8 / 10

Väntade jag just i två minuter på en inloggningsskärm för att ta del av en in-game-renderad anime i sämsta (bästa?) 90-talsstuk? Jag tror minsann det.

Läs hela recensionen
Hype
ikto
8 / 10

Guilty Gear Strive har snickrats ihop från grunden upp som ett komplett ansiktslyft för den anrika spelserien, det både syns och känns.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jonny lindmark
8 / 10

Guilty Gear Strive är det senaste spelet i Arc System Works och Daisuke Ishiwataris långtgående serie av slagsmålsspel. Spelet är det sjunde i huvudserien sedan originalet kom 1998 och är tänkt att…

Läs hela recensionen
Nördliv
martin "fyghar" johansson

Det här är ett kul spel, men jag tror inte många utöver redan existerande fans kommer kolla på det allt för mycket. Vilket är synd, för spelet är bra med sin fighting. Det finns lite saker jag är osäker på som jag har nämnt under recensionen så som grafik och story men när gameplay fungerar så bra som det gör kan jag inte klaga för mycket. Om du är ute efter ett fightingspel som kan ge dig lite utmaning har du definitivt hittat rätt.

Läs hela recensionen
Gamereactor
michael breien
8 / 10

Med Strive tas fightinggenren till nya höjder, men tyvärr är det inte utan att några klassiska Arc System-brister har letat sig in...

Läs hela recensionen

Guilty Gear: Strive Trailers

Guilty Gear: Strive Skärmbilder