Gungrave G.O.R.E

Red Entertainment, Iggymob

2022-11-22PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

FightingSkjutspelSimulationStrategiÄventyr

Iskall
4.3
Baserat på 6 svenska recensioner

Gungrave G.O.R.E Recensioner

GameElite
steve gilman
6 / 10

“Happy Resurrection Day Grave!”

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
4 / 10

Gungrave G.O.R.E. är väldigt snyggt på ytan, men blir tyvärr väldigt snabbt ganska enformigt och utmaningen är mer tröttsam än svår.

Läs hela recensionen
Gamereactor
petter hegevall
3 / 10

Grave är tillbaka med sitt enorma jättegevär och den här gången handlar det om ett försök att stoppa skumraskorganisationen Scum som lanserat dödsdrogen Seed. Låter det fränt?

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy

Grave är äntligen tillbaka för att fylla galna mängder av fiender med bly från sina dubbla pistoler och svinga med sin kista på ryggen. Det är en mörk, övermaxad och blodtörstig antihjälte som åter…

Läs hela recensionen
Loading
niklas karlsson

Jag har ingen tidigare relation till Gungrave, men jag vet att det bland annat finns ett spel i serien till Playstation 2. Huruvida det påverkar min upplevelse är svårbedömt, men jag törs nog lova att den som har kära minnen av tidigare spel, bör hålla kvar vid dem och inte låta dem besudlas.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

Gungrave G.O.R.E fungerar som en hjärndöd actionrökare en liten stund. Tyvärr har man fått för sig att en berättelse där huvudkaraktären bara agerar plogbil åt snarare än att vara en centralfigur i. Detta gör att tempot springer med huvudet före rätt in i en tegelvägg, vilket gör att man som spelare blir oerhört rastlösa och otåliga. Ingenting är fantastiskt, men ingenting är heller uruselt. Har man inte Gamepass och kan således spelade utan extra kostnad, gör den nyfikne bäst att skaffa spelet på en rea. Tyvärr kommer nog spelet snabbt falla i glömska.

Läs hela recensionen

Gungrave G.O.R.E Trailers

Gungrave G.O.R.E Skärmbilder