Hi-Fi Rush

Tango Gameworks, Bethesda Softworks

2023-01-25PC (Microsoft Windows), Xbox Series X|S

MusikPlattformHack and slash/Beat 'em upÄventyr

Glödhet
8.8
Baserat på 7 svenska recensioner

Hi-Fi Rush Recensioner

Spel Hubben
9.5 / 10

Hi-Fi Rush:s sprudlande, roliga attityd, tillsammans med dess utmärkta rytmstrid, gör det till ett av spelen som måste spelas 2023.

Läs hela recensionen
Gamereactor
måns lindman
9 / 10

Måns har greppat dödsguran och taktfast spöat robotar i överraskningen Hi-Fi Rush..

Läs hela recensionen
Player 1
douglas lindberg
9 / 10

“Chai, vakna.” Den brunhåriga pojken vrider sig omtöcknat om. “Chai, upp och hoppa, det är dags!” Han känner försiktigt längs med armen, den är inte som förut. Den mänskliga kroppsdelen är utbytt mot en metallisk skepnad som närmast kan liknas vid ett stränginstrument. Han slår upp ögonen. “Chai! Ditt nya liv börjar nu.” I hjärtat pulserar en rytm, men den kommer varken från förmaken eller kammaren. Intill kroppens centrum sitter istället en musikspelare inslagen i bröstet och pumpar ut en stadig takt som får världen att gunga. Chai reser sig upp, ser sig omkring och kan inte motstå att spricka upp i ett flin som får även de mest iskalla gestalterna att smälta. Det här är början på en resa som han sent kommer glömma.

Läs hela recensionen
Varvat
daniel rydelius
9 / 10

Hi-Fi Rush är ett härligt rytm- och actionäventyr med ett hjärta av guld och med en visuell presentation av en tecknad familjefilm. En omedelbar klassiker!

Läs hela recensionen
Hype
gunner
8 / 10

En gång i tiden brukade utgivarna vänta in i det sista med att meddela spel de inte tror på och ofta råkade de glömma att skicka ut recensionsexemplar till media. Numera hör korta kampanjer till vardagen och när det gäller Hi-Fi Rush är den superkort. Meddelad och släppt samtidigt.

Läs hela recensionen
FZ
jonas vågström
4 / 5

Jonas Vågström rockar loss för allt vad tygen och frisyren håller.

Läs hela recensionen
Nördliv
jesper gustavsson

Från Skaparna av The Evil Within och Ghostwire: Tokyo kommer någon helt nytt, nämligen det färggranna rytmbaserade actionspelet Hi-Fi Rush. Spelet gör ett ypperligt jobb med att blanda serietidningskänslan, coola referenser, en härligt lättsam berättelse och kul gameplay. Om du har Xbox Game Pass kan jag inte rekommendera det nog!

Läs hela recensionen

Hi-Fi Rush Trailers

Hi-Fi Rush Skärmbilder