HUNTDOWN

Coffee Stain Publishing, Easy Trigger, Coffee Stain Studios

2020-05-12Linux, PC (Microsoft Windows), Mac, iOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

SkjutspelPlattformIndieArkad

Glödhet
8.8
Baserat på 5 svenska recensioner

HUNTDOWN Recensioner

Gamereactor
joakim sjögren
10 / 10

Det finns inget som heter perfektion, men svenska indieliret Huntdown kommer så nära man bara kan komma. Joakim har satt betyg på ett av årets hetaste actiondängor...

Läs hela recensionen
Varvat
robert zackrisson
9 / 10

Huntdown är svenska Easy Triggers Games debutspel. Det är en tung actiontitel, inspirierad av 80- och 90-talets pixelstandard. Robert har skjutit sig igenom otaliga bossar och banor – och blivit djupt förälskad på kuppen!

Läs hela recensionen
Senses
christian magdu
9 / 10

Nostalgin flödar i Huntdown, som samtidigt påminner om att enkelhet är genialt.

Läs hela recensionen
Player 1
dante enocson
7 / 10

Huntdown är en 80-talsactionfilm doppad i testosteron, flamberad i östrogen och sedan vändstekt i motorolja. Enda skillnaden från Huntdown och vilken Arnold Schwarzenegger-rulle som helst är att dina kulor tar slut, men vad gör väl det när det redan ligger åtta nya vapen på marken? Så poppa in Commando i din VHS-spelare, tänd en cigarr och dra den ostigaste one-linern du bara kan.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

Huntdown är fruktansvärt underhållande och är ett av de mest helgjutna retrospelen jag har spelat. Det är fullt av referenser till filmer och populärkultur från åttiotalet, men bjuder även på stabil gameplay. Så alla reterovurmare ska definitivt kolla in det, men även ni som inte är lika bekanta med den här typen av spel bör också. Det är en såpass stabil spelupplevelse, som jag tror att även de inte helt retrofrälsta kan uppskatta!

Läs hela recensionen

HUNTDOWN Trailers

HUNTDOWN Skärmbilder