Iron Harvest

King Art Games, King Art, Deep Silver

2020-09-01PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One

RealtidsstrategiStrategi

Ljummen
6.3
Baserat på 4 svenska recensioner

Iron Harvest Recensioner

Player 1
david nylander
3 / 10

Det här med spelgenrer är ibland ganska luddigt, kan jag tycka. Liksom det finns vissa genrer jag älskar finns det genrer jag inte alls gillar, och som jag aktivt försöker hålla mig ifrån. Men så finns det också genrer som jag liksom glider fram och tillbaka i. Förstapersonsskjutare är till exempel en domän där spelen jag fastnar för behöver ha något lite extra för att tilltala mig. Det räcker inte enbart det genrespecifika för att det ska falla mig i smaken. Ytterligare en sådan genre är realtidsstrategi. Trots att genren inte varit en favorit sen Red Alert och Starcraft: Brood Wars var aktuella vill jag tro att den fortfarande kan tilltala mig.

Läs hela recensionen
Nördliv
joel svahn

En stor besvikelse. Trots jätteläcker presentation och snygga trailers så möts vi av en halvbakad titel. Fixa Pathfinding är steg ett, steg två blir att faktiskt göra spelet roligt. Väldigt dyrt för det du får.

Läs hela recensionen
Gamereactor
kim olsen
8 / 10

Det är dags att leka skrivbordsgeneral igen i ett mycket trevligt universum. Vi har recenserat Iron Harvest...

Läs hela recensionen
FZ
johan olander
4 / 5

I ett alternativt universum är Polania, Saxony och Rusviets centralmakterna. Krigets maskiner är inte stridsvagnar och senapsgas, utan stora mechs. Samt en och annan björn.

Läs hela recensionen

Iron Harvest Trailers

Iron Harvest Skärmbilder