Kirby and the Forgotten Land

HAL Laboratory, Nintendo

2022-03-25Nintendo Switch

PlattformÄventyr

Het
7.8
Baserat på 7 svenska recensioner

Kirby and the Forgotten Land Recensioner

Senses
senses.se
10 / 10

Kirby and the Forgotten Land är ett praktexempel på genren Nintendo gör allra bäst - roliga, fantasifulla och färgglada spel som roar både stora och små.

Läs hela recensionen
Varvat
daniel onemark
8 / 10

Kirby tar steget över i full 3D. Tja, nästan åtminstone. Kirby and the Forgotten Land är inte riktigt den utveckling förhandsvisningarna ville få det att verka. Det gör dock inte resultatet mindre förträffligt.

Läs hela recensionen
M3
p-a knutsson
4 / 5

Gimmicks är snarare regel än undantag för Kirby – och det senaste äventyr är inget undantag. Denna gång kan den rosa bollen nämligen slurpa i sig föremål större än honom själv.

Läs hela recensionen
Gamereactor
joakim sjögren
7 / 10

Kirby siktar återigen mot stjärnorna, och med det nya Switch-äventyret Kirby and the Forgotten Land når den rosa ballongen en bra bit på vägen.

Läs hela recensionen
Aftonbladet
3 / 5

Nog suger det inte tag i en för några maratonsittningar direkt.

Läs hela recensionen
Loading
jimmy seppälä

Hela spelidén kring Kirby är fantastisk – en rosa boll som inte ser ut mycket för världen, men som groteskt äter upp sina fiender och kopierar deras förmågor, vilket lämpar sig för ett fascinerande system i att använda fienders förmågor emot dem. Fram tills Kirby and the Forgotten Land har jag aldrig spelat ett “riktigt” Kirby-äventyr. Utan vår bekantskap sträcker sig inte längre än till Nintendos partyfighter Super Smash Bros. och det där lite udda racingspelet Kirby Air Ride som släpptes i slutet av spelkubens livscykel.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Kirby and the forgotten Land är en frisk fläkt av lekfullhet i dagens seriösa spellandskap. Det må kanske tappa luften mot slutet, men oj vad roligt man har under resans gång. Och visst är det egentligen allt som behövs! Detta är verkligen ett riktigt ”bra köp!”

Läs hela recensionen

Kirby and the Forgotten Land Trailers

Kirby and the Forgotten Land Skärmbilder