LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Traveller's Tales, WB Games

2022-04-05PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S

PusselÄventyr

Het
7.7
Baserat på 11 svenska recensioner

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Recensioner

Senses
henric brandt
9 / 10

Kombinationen Lego och Star Wars har alltid varit underbart underhållande och precis när man tror att man sett allt så lyckas spelskaparna med underverket att göra ett ännu bättre spel än förut. Snyggare, roligare och klurigare!

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
8.8 / 10

Lego Star Wars: The Skywalker Saga är precis det som fansen har väntat på och detta kan bli ett äventyr som vi tar med oss i många år framöver. Nu är då frågan vilken blir nästa stora Film-serie att samlas i en utgåva av Lego-spel?

Läs hela recensionen
FZ
mike stranéus
4 / 5

Nio filmer samlade i ett spel – den ultimata fanfesten eller en enkel cash grab?

Läs hela recensionen
GameElite
mats ernofsson
8 / 10

Nio filmer från Star Wars värld. Alla tolkade i legovärldar fylld av minnesvärda karaktärer.

Läs hela recensionen
Spel Hubben
7.5 / 10

KÄNNS SOM ATT TRANSPORTERAS TILL ETT LEVANDE LEGO-SET.

Läs hela recensionen
PSbloggen
johan lindros
7 / 10

Star Wars har med tiden blivit en filmserie som har blivit svår att uttrycka mina känslor för utan en rad brasklappar. Det var en stor del av min uppväxt, men i takt med att berättelsen utökades fr…

Läs hela recensionen
Varvat
daniel onemark
7 / 10

Ubisoft-kartor och Donkey Kong 64-nivåer av samlande är kanske inga charmiga jämförelser, men LEGO Star Wars The Skywalker Saga är trots det ett bra spel. Bra, men instabilt.

Läs hela recensionen
Loading
jimmy seppälä

Jag var nog inte den enda som höjde på ögonbrynen när den första Lego Star Wars: The Complete Saga kammade hem full pott av Super Play på mitten av 00-talet. Vad var det som gjorde att ett Lego-spel kunde mäta sig med samtidens giganter?

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga blåser nytt liv i världens mest älskade universum med ny tredjepersonsvy och ett försök till lite rollspel. I sina bästa stunder är spelet fokuserat och bjuder på varierad action. Tyvärr går väldigt mycket tid åt jättelånga transportsträckor och det lider även av en aning klumpiga kontroller. Spelglädjen med slapstick och knasigheter finns i mellansekvenserna, men går förlorad när det kommer till själva spelandet. Ojämnheterna överskuggar tyvärr kvaliteterna och blir en alldeles för stor tröskel att ta sig över.

Läs hela recensionen
Player 1
josefin wennergren
7 / 10

Jag anar att det flesta av oss har sett en eller flera av filmerna i Star Wars-sagan. Har man inte sett dem så har man i alla fall med stor säkerhet hört talas om någon av karaktärerna. Alla känner väl till Luke Skywalker eller baby Yoda (eller Grogu som han egentligen heter)? Av just denna anledning kommer jag inte att gå in på handlingen i spelet i någon djupare detalj. Det är rymd, det är krig och det är Lego. Spelet består av de nio originalfilmer som världen har blivit välsignad med sen slutet av 1970-talet, uppdelade i tre trilogier. Tyvärr är inte Rogue One med i spelet, vilket jag både kan förstå och ändå ställa mig lite frågande till, då filmen är fantastisk och ger en hel del bakgrundshistoria. Dock är karaktärerna från Rogue One med i spelet. Whohoo!

Läs hela recensionen
Gamereactor
jonas mäki
7 / 10

Efter två års av ständiga förseningar är Lego Star Wars: The Skywalker Saga äntligen här och bjuder på nio filmer i TT Games-tolkning. Vi har recenserat...

Läs hela recensionen

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Trailers

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Skärmbilder