Little Nightmares II

Bandai Namco Entertainment, Tarsier Studios

2021-02-10PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

PlattformPusselÄventyr

Het
7.9
Baserat på 12 svenska recensioner

Little Nightmares II Recensioner

Varvat
daniel rydelius
9.5 / 10

Tarsier Studios har överträffat sig själva. Originalet var ett suveränt och obehagligt litet äventyr som påminde oss om de rädslor vi haft som barn. Little Nightmares II skruvar upp skräcken, förbättrar inramningen och slipar ljudet till närmast perfektion för att fängsla oss i denna fantastiska, mardrömslika uppföljare. Sov inte på det här spelet.

Läs hela recensionen
Hype
ikto
Teknikhype
ivan spoljaric
8.5 / 10

Little Nightmares 2 är helt klart ett spel jag tycker alla borde ge en chans, fastän det inte är allas genre så är det helt klart ett spel som visar hur såpass lite kan göra något så bra. Jag hoppas på få se fler spel med samma upplägg men med ny story och nya karaktärer.

Läs hela recensionen
Player 1
robin molin
8 / 10

Min karaktär vaknar liggandes på marken i en mörk skog framför en påslagen TV. Hur exakt jag hamnade här och var här ens är bildar början på ett mysterium vars knutar jag direkt vill nysta upp. Spelet leder mig igenom skogen där jag tar in miljön som är fylld med burar, björnfällor och fågelholkar. Inte långt efter min skogsvandring finner jag mig vid ingången till en gammal stuga. Med min karaktär utforskar jag det nedgångna rucklet tills jag snubblar över vad jag tror är en familj vid ett matbord men som istället visar sig vara en grupp utplacerade dockor. Vad exakt försiggår i denna värld?

Läs hela recensionen
GameElite
mats ernofsson
8 / 10

En värld fylld av ondska. En liten pojke med en papperspåse över huvudet. Det är ett par ingredienser i Little Nightmares II.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jonny lindmark
8 / 10

När den Tim Burton-aktiga plattformsskräckisen Little Nightmares (8/10) dök upp som från ingenstans för lite drygt fyra år sedan var jag sen på bollen. Spelet blev något av en snackis då det kombin…

Läs hela recensionen
MovieZine
moviezine
4 / 5

"Little Nightmares 2" äntligen här. Är du redo för en skruvad och obehaglig resa?

Läs hela recensionen
Gamereactor
jonas mäki
8 / 10

Malmö-baserade Tarsier Studios är tillbaka med fler mardrömmar och en ny protagonist. Vi har recenserat Little Nightmares 2...

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
3 / 5

Little Nightmares II är Little Nightmares igen. På gott, men kanske mest på ont.

Läs hela recensionen
Spelkväll
3 / 5

Little Nightmares II bjuder på mängder av rysningar, tillfredställande pussel och adrenalinpumpande jaktscener. Tyvärr blir jag aldrig lika överraskad eller chockerad av spelets olika inslag som jag hade hoppats. Det liknar första spelet för mycket och vågar inte riktigt kliva ur den mallen.

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy

Little Nightmares 2 kommer med en isande mardrömsstämning, plattformshoppande och pussellösande på ett av de mest estetiskt tilltalande sätt, eller motbjudande beroende på hur man ser det. Se gärna…

Läs hela recensionen
Nördliv
joel svahn

Ett fantastiskt skräckspel som levererar både skräck och sött. Med en fantastisk atmosfär och rytm är detta ett spel utöver det vanliga. Jag hoppas verkligen att det kommer ett Little Nightmares III någon gång i framtiden.

Läs hela recensionen

Little Nightmares II Trailers

Little Nightmares II Skärmbilder