Madison

Nosebleed Games

2022-07-08PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S

PusselSimulationÄventyrIndie

Het
7.1
Baserat på 7 svenska recensioner

Madison Recensioner

MovieZine
vanja tomin
4 / 5

Ett spel alla skräckfans borde testa som bjuder på många pussel och oändligt med polaroidbilder.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jonny lindmark
8 / 10

Luca vaknar upp i ett stökigt rum. Utanför bakom den låsta dörren står hans far i ett upprört och förvirrat tillstånd. Varför vet Luca inte riktigt än, men han mår inte särskilt bra, och när han vä…

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
7.3 / 10

Madison är inget dåligt spel, Bloodious Games som är utvecklarna bakom spelet har gjort ett bra jobb och visar att dom kan skapa nervkittlande psykologiska skräckspel som jag hoppas dom fortsätter med även framöver. Men jag hoppas verkligen dom tar lärdom av det som kunde varit bättre med Madison framöver, framförallt kontrollerna som enligt mig var det största problemet denna gången. Saknar du ett bra och spännande äventyr i ett skräckspel så skulle jag nog ändå rekommendera Madison, om du vågar.

Läs hela recensionen
Gamereactor
niclas wallin
6 / 10

Med kameran i högsta hugg har Niclas smugit runt och försökt undkomma en mordisk demon...

Läs hela recensionen
Loading
oscar westerholm

Det tog några minuter bara. Sedan visste jag att jag hade gjort bort mig. Varför hade jag erbjudit mig att recensera Madison? Jag gillar skräck, absolut. Det är en favoritgenre. Men någonstans går en gräns för när det blir för otäckt. Madison kliver över den vid ett flertal tillfällen – och det med råge.

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

MADiSON låter dig som spelare smyga omkring med din kamera i högsta hugg för att ta bilder i hoppet på att de ska visa vart du ska härnäst. Spelet har en lovande historia och man vill spela vidare för att ta reda på hur det ska gå för Luca. Tyvärr faller det lite på pusslen och hur och vart man ska ibland. Men om man vill ha ett relativt kort skräckspel med skön stämning och ljudbild är det här spelet för dig.

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
6 / 10

MADiSON är ett super-snyggt och rejält läskigt skräckspel. Tyvärr är pusslen du ska lösa ofta ologiska och leder därmed till viss frustration.

Läs hela recensionen

Madison Trailers

Madison Skärmbilder