Maneater

Tripwire Interactive, Blindside Interactive, Deep Silver

2020-05-22PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S

RollspelÄventyrIndie

Het
7
Baserat på 5 svenska recensioner

Maneater Recensioner

Player 1
josefin wennergren
8 / 10

Maneater är ett action-RPG i tredjeperson(haj)perspektiv med massor av blod och humor. Du börjar som en liten tjurhajsbebis vars mamma precis blivit brutalt slaktad av den biffige Scaly Pete, som är din antagonist genom hela spelet. Scaly Pete är en muskulös och hjärtlös fiskare som efter att du råkat äta upp hans hand, gör allt för att ha ihjäl dig på mer eller mindre lagliga sätt.

Läs hela recensionen
PSbloggen
martin svennberg
8 / 10

På senare tid har jag dragits mer och mer åt spel som simulerar verkligheten på något vis. Det har varit en avkopplande resa och liksom Johan skrev i sitt inlägg om avkoppling i virtuella världar, …

Läs hela recensionen
GameElite
toni thörnqvist
7 / 10

Är Maneater något att sätta tänderna i eller är det ett bottennapp? 

Läs hela recensionen
Nördliv
maxx löfström

Att mumsa sig igenom stränder fyllda med galet korkade människor är inget annat än omåttligt underhållande, och även om spelet sannerligen inte är perfekt, så fyller dess lättsamma humoristiska story och hajcentrerade rollspelselement dig engagerad mer eller mindre genom hela spelet. Spelet kommer funka bäst för actionrollspelare som söker något nytt – och i deras fall, då är detta ett klart bra köp!

Läs hela recensionen
Gamereactor
5 / 10

Adde har de senaste dagarna simmat runt i havet i form av en haj i rollspelet Maneater, ett spel som inte riktigt lyckas övertyga honom.

Läs hela recensionen

Maneater Trailers

Maneater Skärmbilder