Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ubisoft Entertainment, Ubisoft Paris

2022-10-20Nintendo Switch

StrategiTurordningsbaserad strategiTaktiskÄventyr

Glödhet
8.7
Baserat på 8 svenska recensioner

Mario + Rabbids Sparks of Hope Recensioner

Gamereactor
magnus groth-andersen
9 / 10

Ubisoft Milan levererar en nästan rakt igenom utmärkt uppföljare, och vi vågar bestämt påstå att du behöver detta i din Switch-samling...

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf

Mario och de franska kaninerna är tillbaka i ett riktigt imponerande strategiskt actionspel som är bättre på mer eller mindre alla sätt och vis än sin föregångare.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Mario + Rabbids: Sparks of Hope är det där lyftet från föregångaren som jag hoppades på. Det bjuder in spelare, gamla som unga till en färggrann och lekfullt utmanande värld(ar), där Mario, Rabbids Peach och Bowser ska hjälpa universum! Vad mer behöver man? Inget… och därför får spelet högsta utmärkelsen ”Toppklass”!

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
9.3 / 10

Mario + Rabbids: Sparks of Hope har förbättrats på många sätt, oftast mindre detaljer och framförallt känslan för att vi är i en Nintendo-värld som är mysig men samtidigt magisk med massa hemligheter, detta gjorde Ubisoft bra och jag tror att Nintendo är minst lika stolta. 

Läs hela recensionen
Senses
senses.se
9 / 10

Mario + Rabbids: Sparks of Hope lyckas behålla essensen av det som gjorde ettan så briljant och passar samtidigt på att förbättra, utveckla och förfina varje aspekt.

Läs hela recensionen
FZ
johan lorentzon
4 / 5

Ubisoft skapar Nintendo-magi.

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy
4 / 5

Ubiosft levererar inte ett vanligt taktiskt rollspel utan ett färgsprakande äventyr full av Mario-charm. Mario + Rabbids Sparks of Hope är min första bekantskap med den här serien som startade med …

Läs hela recensionen
Loading
amanda steén

När Mario + Rabbids Kingdom Battle utannonserades trodde jag att någon fullkomligt fått fnatt av att ha ätit olämplig fungus plockad i Svampriket. Jag bara väntade på att någon skulle ta ton och förkunna att den besynnerliga konstellationen var ett skämt och att vi nu kunde gå vidare med våra liv som om ingenting hänt. Det skulle dock visa sig att detta, i nästintill allas ögon, osannolika samarbete mellan Nintendo och Ubisoft inte bara var sannolikt – det var ett genidrag.

Läs hela recensionen

Mario + Rabbids Sparks of Hope Trailers

Mario + Rabbids Sparks of Hope Skärmbilder