Martha Is Dead

Wired Productions, LKA

2022-02-24PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

ÄventyrIndie

Ljummen
6.5
Baserat på 5 svenska recensioner

Martha Is Dead Recensioner

Player 1
melody crichlow
7 / 10

Jag har en riktigt varm plats i mitt hjärta för walking simulators, i synnerhet när det kommer till skräck. Men inga av mina promenader genom skräckgenren kunde riktigt ha förberett mig för Martha Is Dead.

Läs hela recensionen
Gamereactor
henric pettersson
7 / 10

Vi har rest tillbaka till slutet av andra världskrigets Italien för att utreda ett till synes övernaturligt mord på Martha och satt betyg på upplevelsen...

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
6 / 10

Martha is Dead är ett ganska annorlunda skräckspel, med en cool premiss och intressant story. Tyvärr lämnar spelmekaniken en del att önska och laddningstiderna är för långa.

Läs hela recensionen
Spelkväll
3 / 5

Martha is Dead är ett obehagligt spel med en bra berättelse men långsamt tempo.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

Jag vill egentligen älska Martha is Dead. Jag väldigt förtjust i dess utseende och stämningen som ljudbilden kombinerat med grafiken frambringar. Jag älskar även berättelsen som bjuder på påtaglig melankoli och obehag. Tyvärr lider PlayStation-versionen av bortkompromissad interaktivitet som hade fått spelet att verkligen krypa under skinnet på mig som det verkligen jobbar för. Jag förstår resonemanget bakom, men jag kan inte ignorera det faktum att jag blivit berövad på dess fulla potential. Är man nyfiken på spelet gör man således rätt att välja någon av de andra plattformar det finns tillgängligt på. Mycket tråkigt, men det är tyvärr så det ligger till.

Läs hela recensionen

Martha Is Dead Trailers

Martha Is Dead Skärmbilder