Marvel's Avengers

Square Enix, Crystal Dynamics, Eidos Montréal

2020-09-04PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

Äventyr

Ljummen
6.4
Baserat på 8 svenska recensioner

Marvel's Avengers Recensioner

Teknikhype
ivan spoljaric
7.5 / 10

Marvel's Avengers överraskade med mycket, men samtidigt fick vi vara med om mycket som vi hade hoppats på inte skulle hända. Nu gäller det bara och se hur länge fansen kommer "stå ut" med Marvel's Avengers innan vi vill ha en tvåa.

Läs hela recensionen
Varvat
daniel rydelius
7 / 10

Marvel's Avengers är det senaste tillskottet i en allt mer mättad marknad av spel som service. Och trots många buggar och prestandaproblem är Avengers otroligt kul. Frågan är om du orkar med ännu en bergochdalbana, eller väntar ut spelet en månad eller tre.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jesper pettersson
7 / 10

Att recensera Marvel’s Avengers är ingen lätt uppgift då det i praktiken handlar om två separata spel med en del överlapp. Den första halvan är en berättelsedriven enspelarkampanj och den and…

Läs hela recensionen
Gamereactor
eirik hyldbakk furu
7 / 10

Tomb Raider-studions omsusade "games-as-a-service"-titel har nu recenserats av vår norske redaktör... Hur bra blev det, till slut?

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
6 / 10

Att recensera ett så kallat service-spel en kort stund efter dess lansering är lite som att utvärdera ett fotbollslag efter deras öppningsomgång. Från det att laget sattes ihop och de första presskonferenserna till teambuilding-resorna och träningsmatcherna finns det en hel del att analysera och bedöma. Men oavsett om laget i fråga dominerar eller blir totalt förödmjukade i sin första tävlingsmatch finns det ingen som med säkerhet kan säga var laget kommer hamna i den slutgiltiga tabellen. På samma vis finns det ingen som kan säga hur Marvel’s Avengers kommer se ut när säsongen summeras, det enda jag kan berätta är vad som finns där i skrivande stund.

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

Marvel's Avengers är ett stort spel och har en massa att erbjuda, tyvärr är mycket av det låst bakom en massa grind och letandes efter rätt materia eller prylar. Spelets singelplayer-kampanj är det som är spelets starkaste sida med en historia och porträttering av karaktärerna som gör riktigt bra. Spelet har en ”bara en bana till” känsla, men man bör ha ett par kompisar för att göra 'grindet' lite mer uthärdligt. Vi får bara hoppas på feta uppdateringar med en massa nytt innehåll som kan ge oss mer variation på banor och nya historier vi kan få spela med våra hjältar.

Läs hela recensionen
FZ
mike stranéus
3 / 5

Trots en skumpig resa gör hjältarna bra ifrån sig.

Läs hela recensionen
Spel Hubben
mr x
4 / 10

Det vore rättvist att säga att Marvels Avengers har haft mycket som har arbetat mot spelet.

Läs hela recensionen

Marvel's Avengers Trailers

Marvel's Avengers Skärmbilder