Marvel's Guardians of the Galaxy

Square Enix, Eidos Montréal

2021-10-26PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

SkjutspelRollspelÄventyr

Glödhet
8.2
Baserat på 8 svenska recensioner

Marvel's Guardians of the Galaxy Recensioner

Varvat
daniel rydelius
9 / 10

Marvel's Guardians of the Galaxy kastar ihop ett gäng före detta kriminella med noll spänn på kontot, en grym greatest hits-lista från 80-talet, sätter dem på ett rymdskepp med glappande kylskåpsdörr och skickar dem på ett äventyr genom galaxen för att tjäna en hacka, undkomma efterlysningar och stoppa en galen kult från att förgöra universum. Och för det mesta är det en fruktansvärt underhållande resa!

Läs hela recensionen
FZ
mike stranéus
4 / 5

Galaxens mest dysfunktionella kompisgäng har sjabblat till det och får slita hårt för att undvika fängelse. Med andra ord: allt är precis som vanligt för Star-Lord & co.

Läs hela recensionen
Spelkväll
4 / 5

Marvel’s Guardians of the Galaxy bjuder på underhållande action, stora doser humor och en fin berättelse. Årets största överraskning!

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
8 / 10

Det känns som om det var igår jag satt och skulle sätta betyg på Marvel’s Avengers. Där och då landade jag i att det stoltserade med ett gediget stridssystem och en välgjord och tilltalande berättelse, däremot drogs helheten ner av en tradig uppdragsdesign som var en direkt produkt av spelets omfattande online-inslag. I samband med att jag satte punkt för min tid med Marvel’s Avengers satt jag och drömde om en värld där Square Enix plockat de bästa russinen från Avengers-kakan och slängt ihop ett riktigt trevligt hjältelir utan en massa fluff och flerspelarfasoner. Spolar vi fram tiden drygt ett år är det faktiskt exakt vad vi fått. Marvel’s Guardians of the Galaxy är ett fullspäckat men likväl laserfokuserat superhjälteäventyr med så mycket charm, stil, humor och glädje att det stadigt positionerar sig som en av mina absoluta favorittitlar från spelåret 2021.

Läs hela recensionen
Senses
senses.se
8 / 10

Square Enix förvaltar Marvel's arv lysande och ger oss ett av årets mest underhållande spel.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Spelets berättelse får dig att hela tiden köra vidare, även om dess stela spelmekanik och repetitiva natur får det att stanna upp gång på gång. Visst finns det spår av storhet sprinklat här och var… men det räcker bara inte hela vägen.

Läs hela recensionen
Gamereactor
henric pettersson
8 / 10

Rymdens väktare är tillbaka och Henric har gjort allt han kan för att rädda galaxen och satt betyg på äventyret...

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf

"Marvel's Guardians of the Galaxy" levererar ett minst lika skojigt och fint rymdäventyr som filmerna och serietidningarna, samtidigt som det står på egna rockande ben.

Läs hela recensionen

Marvel's Guardians of the Galaxy Trailers

Marvel's Guardians of the Galaxy Skärmbilder