Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Insomniac Games, Sony Interactive Entertainment

2020-11-12PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, PlayStation 5

Hack and slash/Beat 'em upÄventyr

Glödhet
8.1
Baserat på 9 svenska recensioner

Marvel's Spider-Man: Miles Morales Recensioner

Teknikhype
ivan spoljaric
9.3 / 10

Spider-Man: Miles Morales är helt klart ett måste om man redan har spelat Spider-Man (2018) där storyn fortsätter men även går in mer på djupet, hur kan samarbetet mellan Miles och Peter verkligen bli framöver.

Läs hela recensionen
PSbloggen
martin svennberg
9 / 10

Jag måste erkänna att jag vare sig har hängt med i superhjältevågen, varken när det kommer till filmer eller spel. Faktum är att jag har missat så mycket av det som har hänt på skärmar och den vita…

Läs hela recensionen
Varvat
jonas hernstig
8.5 / 10

Det lackar mot jul. New Yorks gator är täckta av snö och Spindelmannen behöver en semester. Därför lämnar Peter Parker över stafettpinnen till Miles Morales som får axla ett enormt ansvar: att hålla jättestaden fri från skurkar.

Läs hela recensionen
FZ
tomas helenius
4 / 5

Små förändringar, stor underhållning.

Läs hela recensionen
Player 1
david nylander
8 / 10

Nej då, inte alls! Ni kan vara lugna. Peter Parker är inte död. Han har bara tagit semester. Men vi är inte lämnade ensamma. Hans afro-latinamerikanske, tillika spindelbitna, lärjunge Miles Morales finns här för att hålla stadens förbrytare i schack.

Läs hela recensionen
GameElite
mats ernofsson
8 / 10

Den nya generationens konsoler är här. Vad passar då bättre än en ny generation Spider-Man?

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

Marvel's Spider-Man: Miles Morales är så bekant det bara skriker om. Vi har här en ”expansion/spin-off” på det första Marvel's Spider-Man som gör riktigt bra ifrån sig. Världen, karaktärerna och dess historia är riktigt bra och man vill ha mer. Spelet är inte det längsta, men man får så man klarar sig en stund, en bra uppföljare helt enkelt som är ett riktigt bra köp!

Läs hela recensionen
Gamereactor
petter hegevall
8 / 10

Miles har tagit över stafettpinnen från en trött och semestersugen Parker i PS5-äventyret Miles Morales. Gamereactor har delat ut betyg...

Läs hela recensionen
MovieZine
moviezine
3 / 5

Ett av spelen som är först ut till Playstation 5 är "Spider-Man: Miles Morales". Ett stundvis roligt och väldigt snyggt spel, men ingenting banbrytande.

Läs hela recensionen

Marvel's Spider-Man: Miles Morales Trailers

Marvel's Spider-Man: Miles Morales Skärmbilder