Metal: Hellsinger

Level Infinite, Funcom, The Outsiders

2022-09-15PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

SkjutspelMusikÄventyr

Het
7.5
Baserat på 9 svenska recensioner

Metal: Hellsinger Recensioner

FZ
mattias frost
4 / 5

Helvetes vilket kul spel!

Läs hela recensionen
PSbloggen
johan lindros
8 / 10

Ibland ser man spel som nästan känns som att de är utvecklade specifikt för sina intressen och sin smak. Det har varit min känsla sedan jag såg Metal: Hellsinger för första gången där jag bombarder…

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
8 / 10

Vrid upp volymen, känn takten och slå dig fram genom efterlivets mörkaste grottor! Metal: Hellsinger är verkligen inget vanligt FPS. Ju bättre du är på att följa musiken desto fler fördelar får du. Fast pass på - detta är allt annat än lätt!

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy
4 / 5

Metal: Hellsinger är något så fräscht som en blandning av ett rytmiskt musikspel och en actionrökare i samma tappning som Doom och Shadow Warrior 3. En sann ‘death metal’-dröm helt enke…

Läs hela recensionen
Hype
gunner
7.5 / 10

Det är inte alla som vet det, men Metal Hellsinger är utvecklat i Sverige. Självklart på Södermalm i Stockholm där massor av de svenska studiorna återfinns.

Läs hela recensionen
Gamereactor
patrik severin
7 / 10

Patrik har tränat sin rytm i denna kärleksförklaring till både metal och förstapersonsskjutare...

Läs hela recensionen
Aftonbladet
3 / 5

Tänk ”Guitar hero”, fast som ett FPS-spel i helvetet.

Läs hela recensionen
Loading
anders eklöf

När jag gick i mellanstadiet hörde jag hårdrock för första gången. Innan dess hade jag egentligen inte intresserat mig för musik överdrivet mycket mer än att det var något man skulle lyssna på för att räknas som människa. Innan jag hade hört Iron Maiden trodde jag att det var den mest ondskefulla musiken man kunde tänka sig, men när en kompis låtsaspappa drog igång plattan Brave New World öppnades helvetets portar, även om det visade sig att det var långt ifrån den farligaste musiken man kan lyssna på.

Läs hela recensionen
Nördliv
jesper gustavsson

Metal: Hellsinger är ett rytmbaserat FPS där du spelar som en demon som förlorat sin röst. Spelet innehåller rolig och intensiv gameplay med musik från bland annat Lamb of God. Det är ett kort spel, men här finns en del att göra om du vill sätta high-scores. Det finns något för de flesta i detta spel, samtidigt som det har ett unikt koncept, därför ger jag det:

Läs hela recensionen

Metal: Hellsinger Trailers

Metal: Hellsinger Skärmbilder