Metroid Dread

Nintendo, MercurySteam, Nintendo EPD

2021-10-07Nintendo Switch

PlattformÄventyr

Glödhet
8.2
Baserat på 7 svenska recensioner

Metroid Dread Recensioner

Varvat
daniel onemark
9 / 10

Är Metroid Dread seriens absoluta topp? Kanske. Oavsett är det riktigt bra!

Läs hela recensionen
Gamereactor
joakim sjögren
9 / 10

19 år är en lång tid att längta efter en uppföljare, men nu är Metroid Dread äntligen redo att landa på Nintendo Switch till fansens stora jubel. Frågan är bara om det har varit värt väntan...

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
4 / 5

Metroid Dread är inget Metroid Prime 4-plåster, utan en triumf som står på egna ben.

Läs hela recensionen
Spelkväll
4 / 5

Metroid Dread är ett strålande actionplattformsspel som alla Switch ägare bör spela!

Läs hela recensionen
Player 1
david nylander
7 / 10

Första gången jag stiftade bekantskap med Samus Aran var i Super Smash Bros. till Nintendo 64. Jag hade ingen aning om vad det var för en figur men cool var han, och med häftiga attacker. Mycket mer spännande än trötta gamla Mario och slätstrukna Link. Som jag minns det skulle mina kompisar tvunget påpeka att ”du vet att det där är en tjej, va?”. Även om jag inte i detalj kan återge min reaktion på detta avslöjande så var det nog inte värre än: ”Jaha. Ja, det var ju lite oväntat. Skitsamma, hon är bra på att slåss och jag gillar henne.” Och vips, så hade en livslång vänskap inletts.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Metroid Dread är en väldesignad om än lite för traditionellt äventyr – där tajta kontroller och härligt engagerande robotar får dig att kippa efter andan. Är det för alla? Nej, men för dig som gillar denna genre, är det utan tvekan ett riktigt ”bra köp”!

Läs hela recensionen
Loading
aleksandar buntic

Det är nästan 20 år sedan vi senast fick ta del av ett helt nytt kapitel i den tvådimensionella Metroid-sagan, något som jag och många andra fans till serien hade börjat ge upp hoppet om, men nu är det äntligen dags för Samus Aran att ännu en gång spöa knasiga organismer och parasiter igen!

Läs hela recensionen

Metroid Dread Trailers

Metroid Dread Skärmbilder