Microsoft Flight Simulator

Xbox Game Studios, Asobo Studio

2020-08-17PC (Microsoft Windows), Xbox One, Xbox Series X|S

Simulation

Glödhet
9
Baserat på 7 svenska recensioner

Microsoft Flight Simulator Recensioner

Spel Hubben
kenta
9.5 / 10

Termer som ”banbrytande” och ”nästa gen” bandas om i spelindustrin och betyder ofta lite, så när en produkt faktiskt förtjänar utmärkelserna är alla lite misstänksamma.

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
9.3 / 10

Det var längesedan ett spel imponerade på mig när det gäller det grafiska som Microsoft Flight Simulator gjorde. Känslan och upplevelsen med spelet är obeskrivlig och något jag tycker alla ska ge en chans. Ska bli intressant och se hur framtiden blir för Microsoft Flight Simulator.

Läs hela recensionen
Varvat
jonas hernstig
9 / 10

Många med mig trodde nog att Microsoft Flight Simulator var dött och begravet för all framtid. Men när allt är som mörkast kan ett ljus anas vid horisonten. I det här fallet var ljuset en trailer som slog ner som en bomb i spelvärlden. Nu är Microsoft Flight Simulator äntligen här och jag vågar nästan kalla det århundrades comeback.

Läs hela recensionen
Gamereactor
9 / 10

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...

Läs hela recensionen
FZ
tomas helenius
4 / 5

Värt 14 års väntan? Lätt!

Läs hela recensionen
Player 1
conny andersson

I 40+ timmar har jag gjort absolut ingenting.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

Microsoft Flight Simulator kommer vara ett givet kör för de redan frälsta, det kommer bjuda på allt de man tycker om i flygsimulatorer. För oss noviser som inte hör till den skaran, så kommer det inte vinna över oss. Har man inte rätt typ av kontroll, så bjuds man på ett fruktansvärt rörigt kontrollschema, en konstant kamp i luften för att inte dö, irritation och tristess över att aldrig komma fram till resans mål och framförallt; brutala laddningstider. Den största delen av spelet är ärligt talat att vänta på att spelet ska ladda färdigt och det tycker i alla fall inte jag är en trivsam upplevelse.

Läs hela recensionen

Microsoft Flight Simulator Trailers

Microsoft Flight Simulator Skärmbilder