New Pokémon Snap

Nintendo, Bandai Namco Studios

2021-04-29Nintendo Switch

SimulationÄventyr

Het
7
Baserat på 8 svenska recensioner

New Pokémon Snap Recensioner

Varvat
daniel onemark
8 / 10

New Pokémon Snap innebär ett kärt återseende för en av de bästa av franchisens sticklingar. Ett något ojämnt uppdragssystem åsido lever det upp till namnet och är bland det bästa vi kunnat önska oss som sommarspel i år.

Läs hela recensionen
Hype
ikto
8 / 10

Det är över 20 år sedan Nintendo doppade tårna i Pokémon Snap-källan, då till Nintendo 64. Nu är det nya Pokémon Snap här till Switch och med det alla nymodigheterna att räkna med.

Läs hela recensionen
Gamereactor
ingar takanobu hauge
8 / 10

Nya Snap erbjuder en färgstarkt lugn, stillsam, harmoniskt lekfull upplevelse som gör att man glömmer de tekniska bristerna...

Läs hela recensionen
Player 1
conny andersson
7 / 10

Även om jag gärna vidhåller att spel som underhållningsform är väldigt varierande kan jag samtidigt förstå de som hävdar att open world, FPS och vissa andra typer av spel finns i överflöd. Därför är det givetvis lite extra roligt när det kommer något annat, något annorlunda. Nu kanske inte ett on rail-spel där man ska fotografera Pokémon är något som passar alla men poängen är mest att sådana här, lite udda, spel tjänar sitt syfte att bryta av i det spelklimat som då med jämna mellanrum kanske kan bli lite väl homogent. Med åren har dessutom dess föregångare till Nintendo 64 fått lite av en kultstatus, vilket jag delvis tror beror på just att det erbjuder något vi inte direkt finner i andra spel.

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
3 / 5

Hjärtat smälter ikapp med kamerans smattrande i nya Pokémon-paparazzi-simulatorn.

Läs hela recensionen
Spelkväll
3 / 5

New Pokémon Snap är utan tvekan ett mysigt och kvalitativt spel, men lider av enformig spelmekanik som förmodligen bara kommer uppskattas till fullo av de riktigt inbitna Pokémon Snap-fansen.

Läs hela recensionen
Senses
senses.se
6 / 10

New Pokémon Snap är säkert efterlängtad för fansen. För oss andra är det ett kul och väl genomfört men lite för enkelt spel.

Läs hela recensionen
Nördliv
martin "fyghar" johansson

Det här är ett mysigt och charmigt spel, och jag kan tänka mig att barn kan sitta med det i flera timmar när de väl lär sig kontrollerna. För min egna del känner jag dock att spelet känns mer som en syssla och glädjen jag känner över att spela ett mysigt spel snart blir frustration över att jag inte lyckas fånga de bilderna jag behöver eller vill ha, särskilt mot slutet av spelet. Om man är ett fan av det förra spelet eller har barn som gillar Pokémon och att ta kort kan det här vara kul i några timmar, men vi andra bör istället leta vidare.

Läs hela recensionen

New Pokémon Snap Trailers

New Pokémon Snap Skärmbilder