One Piece Odyssey

ILCA, Bandai Namco Entertainment

2023-01-12PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S

RollspelÄventyr

Het
7
Baserat på 6 svenska recensioner

One Piece Odyssey Recensioner

Varvat
daniel rydelius
8 / 10

Med lite ojämn svårighetsgrad och en del onödig utfyllnad lyckas One Piece Odyssey ändå att imponera som ett av de mest autentiska och underhållande spelen varumärket skådat.

Läs hela recensionen
Gamereactor
johan vahlström
7 / 10

På med stråhatten och ut på nya äventyr. Johan har slagit sig ihop med Luffy och de andra för att segla in i en berättelse full av nostalgi...

Läs hela recensionen
PSbloggen
johan lindros
7 / 10

När det kommer till långkörare i serievärlden är det få som kan mäta sig med One Piece mångåriga meritlista både på anime- och manga-fronten. Det har inte saknats spelskildringar heller för den del…

Läs hela recensionen
FZ
loevet
3 / 5

En (för) lättsmält fusion av anime och JRPG.

Läs hela recensionen
Nördliv
jesper gustavsson

One Piece Odyssey är ett nytt JRPG i One Piece-universumet med många utvecklare från Dragon Quest 11 vid rodret. I spelet får man följa Monkey D. Luffy och hans gäng på ett äventyr för att ta reda på sanningen bakom den mystiska ön Waford. Spelet är lätt att komma in i, både för den som redan är fan av serien och för den som bara vill ha en ny JRPG-upplevelse!

Läs hela recensionen
Loading
oscar westerholm

Det var först för några månader sedan som jag fick upp ögonen för mangan One Piece. Äventyret, för att inte säga mytologin, som den japanske serietecknaren Eiichiro Oda bit för bit, ruta för ruta, har byggt upp sedan 1996 är otroligt omfattande och vecklar ut sig över hundratals volymer och tusentals sidor. Berättelsen om Monkey D Luffy, den elastiske snorungen i stråhatt som inte bara drömmer om, utan praktiskt taget beslutar sig för att bli kungen av alla pirater, är lika spännande och rolig som den är svår att få grepp om. Jag har, några tusen sidor in, knappt ens skrapat på ytan.

Läs hela recensionen

One Piece Odyssey Trailers

One Piece Odyssey Skärmbilder