Outriders

People Can Fly, Square Enix

2021-04-01PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

SkjutspelRollspelÄventyr

Het
7.7
Baserat på 10 svenska recensioner

Outriders Recensioner

PSbloggen
kim söderström
9 / 10

Mänskligheten söker med ljus och lykta efter någonstans att slå sig ner och den här gången duger det inte med Mars. För att skapa extra nervdaller är förstås även du med på expeditionen i egenskap …

Läs hela recensionen
Spelkväll
4 / 5

Ett grymt roligt actionäventyr för co-op och multiplayer-fanatikern.

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
8 / 10

Jag tycker om att använda benämningen ”podcast-spel”. Det är nästan precis vad det låter som: ett spel jag både kan och tycker om att spela samtidigt som jag lyssnar på när andra pratar, oftast i form av en podcast. Ofta handlar det om spel där den narrativa upplevelsen inte kräver fullt fokus, om ens någon alls. Vikten läggs istället vid att njuta av den tillfredsställande spelmekaniken och progressionen. Jag behöver inte veta vem jag slogs mot, det viktigaste var att jag använde mina underhållande krafter och fick ett nytt vapen efteråt. Jag får ha roligt i mitt spel samtidigt som jag kan lyssna på ett intressant samtal. Det kanske låter som ett nedvärderande begrepp men det är det verkligen inte. Jag älskar mina podcast-spel, och Outriders är ett alldeles lysande tillskott i den samlingen.

Läs hela recensionen
GameElite
viktor larsson
8 / 10

Mänsklighetens sista hopp strandas på en ogästvänlig planet. People Can Flys nya rymdäventyr blandar traditionell action med magiska krafter i Outriders.

Läs hela recensionen
Varvat
nakadai sundström
8 / 10

När Borderlands släpptes fick världen för första gången ta del av vad vi kallar för en looter-shooter. Med tiden följde andra utvecklare i samma fotspår, med spel som The Division och dess främsta konkurrent, Destiny. Nu har vi fått en ny stjärna på himlen som mycket väl kan bli nästa herre på täppan.

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
8 / 10

Spelmekaniken känns igen, men den action-fyllda och blodiga storyn höjer betyget rejält!

Läs hela recensionen
FZ
joakim kilman
3 / 5

I rymden kan alla höra dina saftiga headshots.

Läs hela recensionen
Nördliv
niclas emanuelsson

Ett looter-shooter i Gears of War-anda där du uppmuntras vara lika aggressiv som fienderna du möter trots att du bör hålla dig bakom skydd. Alla aspekter utom skuggorna ser väldigt krispiga ut och kontrollerna svarar väl på det du gör. Det är aldrig spelets fel för att du dör. Man kan välja på 15 svårighetsgrader som erbjuder svårare fiender men också bättre och mer loot. Man måste, obegripligt nog, vara online för att kunna spela singleplayer. Detta till trots är spelet väldigt roligt, välfungerande och minst sagt beroendeframkallande.

Läs hela recensionen
Gamereactor
jonas mäki
8 / 10

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

Läs hela recensionen
Spel Hubben
mr x
6 / 10

Outriders, från People Can Fly och Square-Enix är ett looter shooter RPG som lutar sig så kraftigt in i sina kärnkoncept att allt annat blir bara ytterligare en stödbjälk som håller upp allt.

Läs hela recensionen

Outriders Trailers

Outriders Skärmbilder