Paper Mario: The Origami King

Nintendo, Intelligent Systems

2020-07-17Nintendo Switch

RollspelÄventyr

Ljummen
6.5
Baserat på 6 svenska recensioner

Paper Mario: The Origami King Recensioner

Varvat
daniel onemark
7 / 10

Paper Mario har kommit att bli en av Nintendos mest polariserande spelserier. The Origami King är garanterat inget undantag, men är precis som de flesta delarna i serien mycket spelvärt, om inte minst för författarskapet.

Läs hela recensionen
Gamereactor
7 / 10

Nintendos stora sommarspel är nu här och Johan har prövat om Mario i papper gör sig lika väl till Switchen som 3D-versionen gjorde....

Läs hela recensionen
MovieZine
moviezine
3 / 5

Paper Mario återvänder i äventyret "The Origami King". Trots supermysig design och en rolig story så känns det för familjärt och rollspelselementen saknas.

Läs hela recensionen
GameElite
mats ernofsson

Kung Olly, även känd som origamikungen, härskar över Svampriket. Han har förvandlat merparten av invånarna till origami.

Läs hela recensionen
Nördliv
jesper gustavsson

Paper Mario: The Origami King är det senaste äventyret i den välkända Paper Mario-serien. Spelets lyckas skapa en intressant berättelse med bra musik och snygg grafik. Dock saknar det ett ordentligt levelingsystem, vilket gör att striderna, som är en stor del av spelets identitet, känns meningslösa. Trots det tycker jag ändå att spelet är ett bra köp. Om du är villig att ta av dig nostalgiglasögonen och inte jämför med de tidigaste spelen i serien kommer du upptäcka ett spel fullt av charm i sann “Nintendoanda”.

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
3 / 5

Nya Paper Mario värmer men är en borttappad genre ifrån att vara något fantastiskt.

Läs hela recensionen

Paper Mario: The Origami King Trailers

Paper Mario: The Origami King Skärmbilder