PGA TOUR 2K21

HB Studios, Illogika Studios, 2K

2020-08-21PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

SimulationSport

Glödhet
8.3
Baserat på 5 svenska recensioner

PGA TOUR 2K21 Recensioner

Senses
cenny bjurvén
9 / 10

Min 2K-resa fortsätter och denna gång har jag fått möjligheten att testa PGA Tour 2K21. Som amatör-golfare kan jag känna igen mig i hur verkligen allt kan hända på en golfbana, om jag bara är någon hundradels sekund fel vid tillslaget på bollen. Vatten eller Fairway? Det tar vi reda på.

Läs hela recensionen
Gamereactor
daniel andersen
9 / 10

Fore! Fick du den lilla vita bollen rätt i pannan? Ajdå... Blöder du? Usch-då. Men skit i det nu, för vi har precis betygsatt ett strålande golfspel!

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy
4 / 5

När det kommer till golfspel har The Golf Club-serien stått ohotad sedan Electronic Arts lade ner sin golfsatsning efter Rory McIlroy PGA Tour 2015. Under utvecklingen av The Golf Club 2019 klev 2K…

Läs hela recensionen
PSbloggen
jonny lindmark
7 / 10

PGA Tour 2K21 är det andra spelet i PGA-serien sedan speldistributören 2K fick rättigheterna från EA 2018. Utvecklarna bakom årets spel är återigen den kanadensiska studion HB Studios, och till ski…

Läs hela recensionen
Nördliv
martin "fyghar" johansson

Det här golfspelet är det roligaste sportspelet jag har spelat på senare år. Det behöver inte nödvändigtvis betyda allt för mycket, men jag kan tänka mig att golfspelaren och den som vill ha något att slöspela kan finna många timmars nöje här. Det är inte svårt att komma in i, och blir egentligen bara roligare ju mer man spelar och blir bättre.

Läs hela recensionen

PGA TOUR 2K21 Trailers

PGA TOUR 2K21 Skärmbilder