Project CARS 3

Slightly Mad Studios, Bandai Namco Entertainment

2020-08-28PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One

Racing

Ljummen
5.7
Baserat på 7 svenska recensioner

Project CARS 3 Recensioner

PSbloggen
johan lindros
8 / 10

Project CARS-serien har tidigare varit lite av min nemesis i bilspelsgenren. Jag har alltid gillat själva konceptet, men simulatormässigt har spelen ofta delat ut bakläxor till mig utan att ens för…

Läs hela recensionen
Varvat
hampus lybeck
7 / 10

Det är dags att, något tidigare än tänkt, låta asfalt och plåt sjunga ljuvlig duett, men Project CARS 3 går inte enbart i fädrens spår för framtids segrar. Uppföljaren till det som kanske är den mest realistiska racingsimulatorn i världshistorien har kraftiga inslag av puttrig arkadräser som riskerar att skrämma bort gamla fans i större utsträckning än det lockar nya.

Läs hela recensionen
Hype
gunner
7 / 10

Föregående spel i Project Cars-serien har varit simulatorracing, men nu när det tredje spelet kommer är det en arkadupplevelse.

Läs hela recensionen
Gamereactor
petter hegevall
5 / 10

Efter två strålande racingsimulatorer har brittiska studion Slightly Mad kört fast, menar Hegevall. Project Cars 3 är racingspelet som ingen ville ha...

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
3.3 / 10

Project Cars 3 blev inte som någon hade tänkt sig. Detta blev en rejäl besvikelse och kanske årets största tyvärr, nu hoppas jag bara på att det inte blir ett Project Cars 4 och om det blir så ska det vara exakt samma personer som gjorde första spelet.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Låt er inte avskräckas av dess hårda simulatoryta, för där inunder gömmer sig ett varmt spelhjärta. Med härligt engagerande bilfysik, ljudbild från himlen och en anpassningsbar upplevelse oavsett om du är nybörjare eller ej, så är Project CARS 3 det självklara val om du är sugen på racing av hög nivå. Detta är utan tvekan ett bra köp - särskilt om man ser sig som en vän av genren.

Läs hela recensionen
FZ
tomas helenius
2 / 5

Inte den racingsim vi blev lovade. Ingen racingsim alls, faktiskt.

Läs hela recensionen

Project CARS 3 Trailers

Project CARS 3 Skärmbilder