Ratchet & Clank: Rift Apart

Insomniac Games, Sony Interactive Entertainment

2021-06-11PlayStation 5

SkjutspelPlattformÄventyr

Glödhet
8.6
Baserat på 11 svenska recensioner

Ratchet & Clank: Rift Apart Recensioner

Teknikhype
ivan spoljaric
9.5 / 10

Ratchet & Clank: Rift Apart är ett måste om man sitter på ett Playstation 5, ett spel med mycket äventyr men samtidigt en story som tror det eller ej blir intressant och man vill bara se mer och mer.

Läs hela recensionen
GameElite
mats ernofsson
9 / 10

Vår favorit-Lombax och hans plåt-Niklas till följeslagare är tillbaka. Mycket action med gigantiska vapen utlovas.

Läs hela recensionen
Varvat
daniel rydelius
9 / 10

Ratchet & Clank: Rift Apart är en otroligt imponerande killer app för Playstation 5. Fantastisk grafik, kul och varierande gameplay, vackra miljöer och en fartfylld story underhåller från start till stop och mer därtill! Bäst av allt är att spelet helt ärligt laddar på sekunden! Rift Apart är det första riktiga next gen-spelet!

Läs hela recensionen
PSbloggen
jesper pettersson
9 / 10

Om du ser tillbaka på Ratchet & Clank-serien så handlar det om futuristisk plattformsaction fullspäckat med fantasifulla vapen, där det haglar skämtsamma kommentarer från Lombaxen Ratchet och h…

Läs hela recensionen
Senses
senses.se
9 / 10

Efter fem år är våra plattformsfavoriter tillbaka till Sonys femte Playstation. Håller hypen och de extremt höga förväntningarna?

Läs hela recensionen
Spel Hubben
mr x
9 / 10

Sedan avslöjandet i juni förra året har Ratchet & Clank: Rift Apart varit en av 2021’s mest efterlängtade titlar – och med goda skäl.

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
4 / 5

Ratchet, Clank, Rivet och Kit drar in oss i en ny dimension – och nästa generation.

Läs hela recensionen
Spelkväll
4 / 5

Ratchet & Clank: Rift Apart är ett explosivt och makalöst underhållande äventyr som visar vad Playstation 5 kan leverera. Den här konsolgenerationen känns ofattbart spännande just nu!

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

Ratchet and Clank: Rift Apart är ett suveränt spel om du verkligen vill få ut det mesta av din Playstation 5. Här hålls det inte tillbaka av den tidigare generationen och skiner verkligen över det förra Ratchet and Clank. Det har ett roligt gameplay, bra historia och att vi får lära känna Rivet och hur kul det har varit att köra spelet gör att det här verkligen är ett spel av toppklass!

Läs hela recensionen
Gamereactor
johan mackegård hansson
7 / 10

Insomniacs intergalaktiska hjälteduo är äntligen tillbaka i ett helt nytt äventyr och Mackegård har rest genom dimensionerna för att sätta betyg.

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf

Det senaste actionpackade och färgglada äventyret erbjuder på många sätt mer "Ratchet & Clank", fast en långt mycket mer spektakulär och tekniskt imponerande upplevelse än vad vi är vana vid.

Läs hela recensionen

Ratchet & Clank: Rift Apart Trailers

Ratchet & Clank: Rift Apart Skärmbilder